Lefolyó duguláselhárítás

A hét minden napján Lefolyó duguláselhárítás Budapest és Pest megyében.

5/5

Lefolyó dugulása van? Forduljon hozzánk bizalommal és lépjen kapcsolatba velünk! Dugulás Budapesten és Pest megyében.
Professzionális eszközökkel, pontos és tiszta munkával garantáljuk a probléma megoldását!

Mennyi ideig tart a lefolyó duguláselhárítása?

Minden probléma más-más időintervallumban oldható meg, de elmondható, hogy egy jól képzett szakember, modern eszközökkel nagyon gyorsan, akár fél óra alatt is megbirkózik a konyhai vagy fürdőszobai dugulással. A kültéri dugulások azonban több órát is igénybe vehetnek.

A lefolyó dugulások okai.

A lefolyó dugulások fő okai a háztartásokban használt vegyszerek, például mosó- és tisztítószerek. Nagyobb anyagok: pl. higéniai eszköszök, WC-guriga, nedves törlőkendők, pelenkák, ételmaradékok, haj és hajlerakódások a lefolyó rendszerben.

Ezek egy része sajnos elkerülhetetlen, és a kialakítástól függően időnként eltömődést okoz.

Ha a csatorna kialakítása megfelelő (átmérő, dőlésszög, hosszúság), az öntisztítással hosszabb ideig tisztán lehet tartani a lefolyót, így kisebb a dugulás veszélye.

Lefolyó dugulás
Lefolyó dugulás

Eldugult otthonában vagy munkahelyén a lefolyórendszer? Csőtörés áztatja a falat, padlót? Javításra szorul a csöpögő csap? A szennyvízcsatorna és vízvezeték rendszer kiépítésére, átalakítására, vagy felújítására keres szakembert?

Mi okozza  Wc lefolyó dugulását?

1.A WC-ben lassan, de biztosan képződik a vízkő. Szűkíti a lefolyó keresztmetszetét, érdes felülete pedig megfogja a keményebb anyagokat, még nagyobb lefolyó dugulást okozva. Az egyik leghatékonyabb és legegyszerűbb vízkőoldó a sósav.

2.Beleejtett, kidobott tárgyak

A WC-be eső tárgyak könnyen elakadnak, általában már a bűzelzáró szakaszban megakadnak. Ha szerencsénk van, ki tudjuk pucolni, piszkálni őket. De ha tovább sodródnak, komoly lefolyó dugulásokat okozhatnak.

3. Sok WC-papír túl kevés vízzel

Ha úgy gondolja, hogy a víznyomás vagy a vízadag nem bírja a nagyobb adagot…, öblítse le újra, vagy öntsön rá egy vödör vizet. Minél gyorsabban öntjük, annál hatékonyabb a művelet.

Ha most azonnal duguláselhárításra van szüksége hívjon

Mosdó lefolyójának duguláselhárítás.

A mosdót sokszor használjuk naponta és nem csak tisztálkodásra! A kézmosáson, fogmosáson és borotválkozáson kívül a PL: a sáros cipőinket és csizmáinkat is akár a mosdó felett pucoljuk.

Ezért sok mindent folyatunk le a mosdóban vagy ejtünk bele véletlen, ami előbb-utóbb duguláshoz vezet.

Ha csak a mosdókagyló szifonja dugult el, akkor a szifon szétszedésével könnyen megoldható a tisztítás. Kétféle mosdószifon létezik, az egyik a búraszifon, a másik a csőszifon.

Ha eldugul a mosdónk, célszerű először a szifont szétszerelni, kitisztítani mielőtt szakemberhez fordulna.

Mosogató lefolyójának duguláselhárítás: Hogyan történik

A mosogató lefolyó dugulása a WC dugulás mellett az egyik leggyakoribb probléma. Az okok között szerepel a kis átmérőjű, rosszul kialakított lejtésű lefolyócső, a sok törésponttal rendelkező hosszú csőszakaszok, valamint a víztakarékos mosogatógép alkalmazása.

Az ételmaradékok, zsírok és egyéb konyhai hulladékok mosogatóba öntése zsírosodáshoz és eltömődéshez vezet.

A mosogató lefolyóiban lerakódott zsír és vízkő keveréke hosszabb szakaszokon még komolyabb és maradandó dugulást okozhat!

 

Ismétlődő dugulása van a lefolyórendszerében? Az építési hibák okozta dugulások megnehezítik az életét, vagy csak szeretné feltérképezni ingatlanában a csatornarendszer állapotát, pontos elhelyezkedését?

Kamerás csatornavizsgálat szolgáltatásaink Budapest és Pest megyében Fix árakon.

[elementor-template id="12592"]
[elementor-template id="287"]
[elementor-template id="5589"]
5/5 - (5 votes)