Duguláselhárítás Árak 

Csőkamerázás – Duguláselhárítás Árak 

Előre leegyeztetett árak! Nem éri meglepetés a helyszínen!

Nálunk nincs:

Folyóméter díj!
Rejtett költség!
Kiszállási díj!

[elementor-template id="21738"]

Wc duguláselhárítás árak: 18.000 Ft-tól 35.000 Ft-ig.

Olyan esetekben ahol a Wc duguláselhárítást Professzionális szívó-nyomó tisztítópumpával el lehet hárítani ott a wc duguláselhárítás költsége 18.000Ft

A Wc felszedésénél tapasztalt anyagok elgyengülése és cseréje pl: ültetőgumi, bekötőcső az alap duguláselhárítással együttes munkadíja: 35.000 Ft.

Magasabb árat képez, ha több időt töltünk a helyszínen masszívabb dugulásoknál: 40.000 Ft.

Extrémebb helyzeteknél, ahol nincsen hozzáférési pont, begyökeresedett, törmelékkel eldugult csatorna szakasz található, feltárással lehet csak a duguláselhárítást elvégezni. A munkadíjról és egyéb anyagköltségről a helyszínen duguláselhárító szakembereink előre tájékoztatják!

!!! Ritkább eseteknél, ahol a wc csésze körbe van burkolva, sajnos csak WC csésze szétbontásával, és új wc csésze vásárlásával orvosolható a probléma.

Mosogató és mosdó duguláselhárítás árak: 15.000 Ft-tól 30.000 Ft-ig. Abban az esetben amikor a szifon szétszedése és tisztításával, vagy magas szívó hatású pumpával elhárítjuk a dugulást az ár 15.000Ft

A magasabb árat a mosogató- mosdó szifon szétszedése során tapasztalt anyagok elöregedése és annak cseréjének munkadíja képezi pl:szifonok, leeresztők javítása vagy cseréje.

Minden duguláselhárítás és minden szennyvízcsatorna – vízvezeték hálózat szerelés, javítás különbözik, van ami egyszerűbb, van ami több időt és több eszközt igényel.

WC csésze felszedés visszaültetéssel együtt 5000 Ft/db (ha fel kell venni – és ez a helyszínen derül ki)

30 napos Garanciát adunk a hibajavítási, duguláselhárítási, csatornatisztítási, csatorna kamerázási munkáinkra.

Kamerás csatornavizsgálat árak

Fontos!

A kamerás csatornavizsgálatot csak tiszta csőszakaszban, vagy a duguláselhárítás után tudjuk elvégezni. Így kapunk tiszta és pontos képet a dugulást kiváltó okokról.

árak

Kamerás csatornavizsgálatA kamerás csatornavizsgálat (csőkamerázás) ára több csőszakasz ellenőrzésénél sem duplázódik! Kérjen ajánlatot vagy hívjon minket és munkatársaink kiszámolnak egy hozzávetőleges árat, ami minimálisan térhet el a végleges (helyszínen pontosított) ártól.

[elementor-template id="287"]

Duguláselhárítás Non-Stop - Budapesten és Pest megyében

S.O.S Duguláselhárítás – 0-24 Gyorsszolgálat – Műszeres bemérés – Vízvezeték szerelés – Duguláselhárítás bontás nélkül!

Duguláselhárítás árak Budapesten:

[elementor-template id="12593"]
4.7/5 - (17 votes)