Wc duguláselhárítás 

Wc Duguláselhárítás Budapest és Pest megyében!

Eldugult a WC? Akadozik, vagy egyáltalán nem folyik le a víz?

Itt kezdődnek a problémák:

! A WC lehúzását követően – bár a víz rendben lefolyt – kuttyogó hang hallatszik

! A WC-ből a víz tökéletesen lefolyik, de a csésze bűzelzáró vízszintje alacsony szinten áll meg

! A folyadék tökéletesen leürül a csészéből, de amint szilárdabb tárgy (wc papír, zsebkendő, stb…) kerül a WC-be már nem akar távozni a tartalom (ilyenkor megakadt tárgy van a WC csészében, vagy a lefolyóhálózatban)

WC dugulás elhárítás helyszíne

Mi okozza a WC dugulását?

wc dugulás okai
Hát, nem biztos, hogy ő...

› A vízkő

A vízkő lassan, de biztosan kialakul a WC-ben. Szűkíti a lefolyó keresztmetszetét, és érdes felülete a szilárdabb anyagokat felfogja, így még nagyobb dugulást okoz. Az egyik leghatékonyabb és legegyszerűbb vízkőeltávolító a sósav.

Figyelem! A sósavat TILOS hypóval együtt használni, mert ez az elegy életveszélyes gázt szabadít fel, amely maradandó egészségkárosodát és akár halált is okozhat!

És ne feledkezzen meg a megfelelő védőfelszerelésről sem!

› Beleejtett, beledobott tárgyak

A WC-be esett tárgyak könnyen elakadnak, megragadnak általában már a bűzzáró szakaszban. Ha szerencsénk van, ki tudjuk piszkálni ezeket. De ha továbbsodródnak komoly dugulást okozhatnak.

Figyelem! Az elhasznált macskaalom nem a WC-lefolyóba való, ahogyan a kozmetikai törlők, vattakorongok, tamponok, betétek, és a zsíros ételmaradékok sem!

› Túl sok WC papír túl kevés vízzel

Ha úgy gondoljuk, hogy a víznyomás, illetve a vízadag nem bír el egy-egy nagyobb adaggal…, öblítsünk újra, vagy öntsük rá egy vödör vizet. Minél gyorsabban zúdítjuk, annál hatékonyabb a művelet.

WC duguláselhárítás pumpával.

Használjuk a WC pumpát! Amilyen egyszerű, olyan praktikus segítség lehet! A pumpa lényege nem a tömködés, tuszkolás, hanem a vákuum! Engedjük tele a WC csészét vízzel, aztán hajrá! Viszont beesett tárgyaknál nem segít, sőt még nagyobb bajt is okozhat!

Wc Dugulás megelőzése házilag

 •  Forró víz és ecet : 2 – 3 havonta öntsünk ecetet a Wc-lefolyóba, majd 2-3 liter forró vízzel öblítsük le.
 • Felejtsük el a víztakarékos Wc öblítést :többet árt mint használ. A nem megfelelő mennyiségű öblítés a Wc-lefolyóban hamar duguláshoz vezethet.

Duguláselhárítás Wc ben házilag

 • Öntsön egy csésze szódabikarbónát és egy csésze ecetet a WC lefolyójába. Amikor az ecet és a szódabikarbóna egyesül, a természetes kémiai reakció által felbuborékol, és fellazítja a dugulást. Körülbelül harminc perc elteltével öntsön forró vizet, és ellenőrizze, hogy lefolyik-e.

Ha nem sikerül akkor vegyük elő a Wc pumpát. Ha nincsen akkor egy moppal helyettesíthetjük.

A dugulásokat nagy mértékben a wc papír eltömődése okozza. Egy erőteljes lökéssel megszüntethető a dugulás.

Ha többszöri próbálkozásra sem sikerül, keressen fel egy duguláselhárító szakembert.

Ha most azonnal duguláselhárításra van szüksége hívjon:

Visszatérő dugulása van a lefolyórendszerében? Kivitelezési hibák által keletkezett dugulás nehezíti meg életét, vagy csak egyszerűen szeretné feltérképezni a csatornarendszere állapotát és pontos helyét az ingatlanja területén?

Kamerás csatornavizsgálat szolgáltatásaink Budapest és Pest megyében Fix árakon.

Mikor javasolt a csőkamerázás?

 • a dugulás rendszeresen visszatér, hiába tisztítják ki minden alkalommal.
 • felázik a házfal, de nem forog a vízóra.
 • idegen tárgyat ejtett a csőhálózatba közvetlenül.
 • a dugulás előtt besüppedt a talaj a csatorna mentén.
 • a teljes csőhálózata bármelyik részén vizesedést tapasztal.
 • a csőkamerázással elkerülhetőek a bontások és földmunkák!

Egyéb Szolgáltatásaink Budapesten és Pest megyében:

 • Kamerás csatornavizsgálat
 • Csatorna nyomvonal meghatározás
 • Csőkamerázás
 • Wc duguláselhárítás
 • Mosdó duguláselhárítás
 • Mosogató duguláselhárítás.
 • Kamerás csővizsgálat
 • Mosogatógép, mosógép bekötés
 • Csaptelepek javítása, cseréje
 • Mosogató, mosdó szifon bekötés
 • Sarokszelepek cseréje
 • Mosogató duguláselhárítás Budapest
 • Visszacsapó szelep beépítése
 • Csatorna kamerázás
 • Csőtörés elhárítás
 • Csatorna cső helymeghatározás
 • Kerti csapok javítása, cseréje
 • SoS mosogató duguláselhárítás
 • Fagytalanító csap cseréje földmunkával
 • Csatornahálózat kiépítése, javítása
 • Gyökértelenítés
 • Vízvezetékszerelés

Duguláselhárítás árak Budapest és Pest megyében

[elementor-template id="21738"]

Árak Wc duguláselhárítás

20.000 Ft-tól 

A Wc felszedésénél tapasztalt anyagok elgyengülése és cseréje pl: ültetőgumi, bekötőcső az alap duguláselhárításon felüli munkadíja: 5.000 Ft.

Magasabb árat képez, ha több időt töltünk a helyszínen masszívabb dugulásoknál

Extrémebb helyzeteknél, ahol nincsen hozzáférési pont, begyökeresedett, törmelékkel eldugult csatorna szakasz található, feltárással lehet csak a duguláselhárítást elvégezni. A munkadíjról és egyéb anyagköltségről a helyszínen duguláselhárító szakembereink előre tájékoztatják!

!!! Ritkább eseteknél, ahol a wc csésze körbe van burkolva, sajnos csak WC csésze szétbontásával, és új wc csésze vásárlásával orvosolható a probléma.

Minden duguláselhárítás és minden szennyvízcsatorna – vízvezeték hálózat szerelés, javítás különbözik, van ami egyszerűbb, van ami több időt és több eszközt igényel.

Garanciát adunk a hibajavítási, duguláselhárítási, csatornatisztítási, csatornakamerázási  munkáinkra.

 Duguláselhárítás WC-ben bontás nélkül Budapesten és Pest megyében FiX árakon Garanciával!

[elementor-template id="287"]
Wc Duguláselhárítás Non-Stop - Budapesten és Pest megyében

S.O.S Duguláselhárítás – 0-24 Gyorsszolgálat – Műszeres bemérés – Vízvezeték szerelés – Duguláselhárítás bontás nélkül!

Duguláselhárítás Budapesten:

 Csőkamerázás – Vízvezeték szerelés – Wc Duguláselhárítás Budapest!

Adyliget , és Akadémiaújtelep. Alsórákos, és Angyalföld. Aranyhegy – Ürömhegy – Péterhegy , és Árpádföld, és Békásmegyer, és Bélatelep.  Ferencváros, és Belváros Csepel. Bókaytelep, és Budafok, és Budakeszierdő. Budaliget, és Budatétény, és Cinkota. Csatárka, és Csepel-Belváros. Csepel-Erdősor, és kamerás Csepel-Gyártelep.Dugulás elhárítás Orbánhegy és környékén falbontás nélkül. 

Kamerás csatornavizsgálat– Vízvezeték szerelés – WC Duguláselhárítás Budapest!

Dugulás elhárítás Orbánhegy és környékén falbontás nélkül . Csőgörény. Csepel-Királyerdő. Csepel-Ófalu. Csillaghegy, és Csillebérc. Csúcshegy, és Dobogó. Erdőskert, és Erzsébetfalva. Erzsébetliget, és Erzsébettelek. Erzsébettelep, és Erzsébetváros. Farkasrét, és Farkasvölgy. Felsőrákos. Ferihegy. Ganznegyed, és Ganztelep, Gazdagrét, Gellérthegy, és Gubacs. Gubacsipuszta, és Gyárdűlő, és Hármashatárhegy. Hárshegy, Havanna-lakótelep, és Herminamező, Hosszúrét, és Hűvösvölgy. Infopark, és Istenhegy, Istvánmező. Dugulás elhárítás Orbánhegy és környékén falbontás nélkül. 

Csőkamerázás– WC Duguláselhárítás Budapest!

Dugulás elhárítás Orbánhegy és környékén falbontás nélkül. Istvántelek, Jánoshegy, József Attila-lakótelep, és Kamaraerdő.Káposztásmegyer, és Kaszásdűlő. Kelenföld, Kelenvölgy, és Kerepesdűlő. Keresztúridűlő, és Kispest, Kissvábhegy, és Kiszugló. Kossuthfalva,és Kőbánya-Kertváros, és Krisztinaváros. Kurucles, és Kúttó, Kútvölgy, és Lágymányos, és Laposdűlő. Lipótváros, és Madárdomb, Madárhegy, és Magdolnanegyed, Máriaremete, és Mártonhegy, Mátyásföld, és Mocsárosdűlő, és Nagytétény, Nagyzugló, és Németvölgy. Népliget, Népsziget, Óbuda, Óhegy, és Dugulás elhárítás Budapest és környékén falbontás nélkül. Orbánhegy, és Őrmező,. Pacsirtatelep, és Palotanegyed. Pálvölgy, Pasarét, és Pesthidegkút. Pestszentimre.

0-24 Gyorsszolgálat – Csőkamerázás – Vízvezeték szerelés – WC Duguláselhárítás Budapest!

 Pestújhely, és Péterhegy. Rákoscsaba, és Rákoscsaba-Újtelep. Rákosfalva. Rákoshegy, és Rákoskeresztúr, Rákoskert, és Rákosliget. Rákospalota, Rákosszentmihály, Remeteszőlős, és Rómaifürdő. Rózsadomb, és Sasad. Sashalom, Sashegy, és Solymárvölgy. Soroksár. Svábhegy. Széchenyihegy, és Székesdűlő.  Dugulás elhárítás Orbánhegy és környékén falbontás nélkül. Szemlőhegy, és Szent Imre-kertváros. Szépvölgy, és Tabán. Terézváros, és  Törökőr,  Törökvész, és Testvérhegy, Táborhegy, és Újhegy. Újlak,Újlipótváros, és Újpalota. Újpest,  Városliget. Vérhalom, és Virányos, és Wekerletelep. . Zugliget, és Zugló.Dugulás elhárítás Orbánhegy és környékén.

 

Pest megye

S.O.S Duguláselhárítás – 0-24 Gyorsszolgálat – Műszeres bemérés – Vízvezeték szerelés – Duguláselhárítás bontás nélkül!

Duguláselhárítás Pest megyében:

Kamerás csatornavizsgálat– Vízvezeték szerelés – Duguláselhárítás Pest megye!

Abony, Albertirsa, Alsónémedi, Aszód, és Biatorbágy, Budajenő, Budakalász.  Budaörs, Bugyi, és Cegléd, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, és Csomád, Csömör, Dabas. Dány, Délegyháza, Diósd, és  Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány. Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőpakony. Galgamácsa, Gomba, Göd. Gödöllő, Gyál, Gyömrő, és Halásztelek, Herceghalom,  Hévízgyörk, és Inárcs, Isaszeg. Kartal, Kerepes, és Kismaros,  Kistarcsa, Leányfalu. Maglód, Majosháza, Mende, és Mogyoród. Monorierdő, , Nagykáta, Nagykovácsi, Nagykőrös, Nagymaros, Nagytarcsa.

Csőkamerázás – Vízvezeték szerelés – Duguláselhárítás Pest megye!

Ócsa, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, és Pécel. Penc, Perbál,  Péteri, Pilis. Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt. Pilisszentlászló. Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, és Szentendre, Szentlőrinckáta. Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, és Sződliget.Táborfalva, Tahitótfalu, és Taksony, Tápiószele. Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Telki, és Tóalmás. Tököl, Törökbálint. Üllő, Üröm, Vác, és Vácegres, Váchartyán. Vácrátót, Vácszentlászló, Vasad. Vecsés, és Veresegyház. Verőce,  Visegrád, Zebegény, Zsámbék, és Zsámbok.

Wc duguláselhárítás  FiX árakon Garanciával Budapest és Pest megyében!

[elementor-template id="12593"]
5/5 - (9 votes)