Mosogatógép bekötés, mosógép bekötés, vízvezeték szerelés

 

A szakszerű mosogatógép és mosógép bekötés azért fontos, mert a gépek beüzemelése során figyelmet kell fordítani a megfelelő vízbekötésre, és a csatlakozások ellenőrzésére.A helytelen mosogatógép, mosógép bekötéséből adódó kárra az általános garancia, illetve jótállás nem vonatkozik. Szakszerű mosogatógép, mosógép bekötést bízza szakemberre!

Mosogatógép, mosógép bekötés

Mosogatógép bekötés, és mosógép bekötése esetén, az esetek többségében új kiállást kell létrehozni, melyet bontás nélkül el tudunk végezni. Így megspórolható a bontással járó kőműves munka, valamint a helyreállítás költsége is.

Mosogató, és mosógép szakszerű bekötése

A mosogatógép bekötésénél célszerű beszerezni a hozzá való sót és öblítő adalékot is. A bekötés során az első használat előtt fel kell tölteni ezekkel az adalékokkal a mosogatógépet, hogy egyből a próbamosás után használatba lehessen venni.

Két féle mosogatógépet lehet kapni ma a kereskedelmben: a beépíthetőt és a különállót. A beépíthető mosogatógép cseréje esetén, a mosogatógép előlapját átszereljük az új mosogatógép elejére, így nem szükséges ezért külön asztalost hívni.

Mosógép választás esetén mérlegelni kell, hogy felültöltős, vagy elöltöltős mosógépet vásárol. Az esetek többségében ezt a fürdőszoba mérete határozza meg.

Abban az esetben, ha mind a kettő gép a konyhában helyezkedik el, elöltöltős mosógép javasolt. Ha külön szárító gépet is szeretne bekötni a mosógép mellé, abban az esetben szintén az elöltöltős mosógép javasolt. Így a szárítógépet a helytakarékosság miatt akár a mosógép tetejére is rá lehet rögzíteni.

mosógép bekötés

Mosogatógép, és mosógép bekötése csapra

Akik mosogatógépet szeretnének venni azok találkoznak azzal a ténnyel, hogy a legegyszerűbb az, hogy a meglévő mosogató mellé telepítik a mosogatógépet. Nyilván lehetne máshova is tenni, de az költségesebb lenne, mivel a víz és lefolyó rendszert tovább kell vezetni, ki kell bővíteni. Ezért a legegyszerűbb, hogyha a mosogatónál építjük ki a helyét.

Ha már meg van a helye, akkor egy kétágú szeleppel ketté kell választani a csaphoz és a mosogatógéphez vezető vizet. Ha úgy érzi, hogy ez túl nagy kihívás Önnek, akkor egyszerűen csak hívjon fel minket, és mi könnyedén megoldjuk Önnél a bekötést. Keressen minket bizalommal.

Mosógép bekötés csaptelepre

A mosógépet is hasonlóan kell bekötni, mint a mosogatógépet. Sok fürdőszoba úgy van kialakítva, hogy például a kád mellett van egy kimenő vízcsap, amelyre rátudjuk kötni a mosógépet, amennyiben nincs ilyen, úgy a csaptelephez kell kötnünk. Ez azt jelenti, hogy csaptelep mellett lesz közvetlenül a mosógép.

Ha nem biztos abban, hogy hogyan kell bekötni a csaptelepre a mosógépet akkor hívjon minket:

Mosógép szifon bekötés

A mosógép szifon az az eszköz, amely összeköti a szennyvízelvezető csövet a mosógéppel. Szerencsénkre ráadásul bűzmentesen. Ha Önnél ki van alakítva a szennyvízelvezető cső, akkor mindenféleképpen érdemes ilyen módon bekötni a mosógépet. Ehhez azonban meg kell vásárolni egy ilyen szifont, bár ez nem nagy tétel.

Nagyon fontos, hogy ez jól legyen beszerelve. Amikor a későbbiekben dugulásra gyanakodunk, akkor egyszerű lesz itt ellenőrizni a dolgokat, ugyanis itt könnyen kitudjuk szúrni a dugulást okozó tényezőket. Épp ezért fontos a jó beszerelés. Ha nem biztos ebben, akkor inkább kérjen fel minket, mi pár perc alatt megoldjuk a problémát. Keressen minket bizalommal.

Munkáinkra garanciát vállalunk. Hívjon bizalommal!

Szakszerűen megoldjuk a mosogatógép, mosógép bekötését.

Miért nem lehet jó ötlet a “barkácsolás”?

A mosógép, mosogatógép beszerelése elvileg egyszerűnek hangzik. Mindössze annyit kell tennie, hogy a helyére állítja, a vízvezetékre és a lefolyóra csatlakoztatja, és az elektromos csatlakozót bedugja a konnektorba…

Ez azonban általában bonyolultabb folyamat, mint amilyennek hangzik. Ráadásul nagyon költséges lehet, ha hibázik. A professzionális szolgáltatások nyugalma és garanciája szinte mindig megéri. Ráadásul a barkácsolásnak lehetnek olyan rejtett költségei, amelyekre nem is számíthat.

Gyorsabb és kevésbé stresszes

Mindenekelőtt élvezheti azt a könnyedséget és egyszerűséget, amikor csak átadja valaki másnak a “piszkos” munkát.

A nagy készülék beszerelése akár fájdalmas is lehet… Még mielőtt elkezdené a beszerelést, a helyére kell manőverezni. Sok megrendelő a folyamat felénél rájön, hogy ezt könnyebb mondani, mint megtenni.
Egy szakemberrel tudja, hogy a munkát hogyan kell szakszerűen, gyorsan és stressz nélkül elvégezni.

Kevesebb rendetlenség

Néha a készülékek beszerelése speciális szerszámokat igényel. Még ha van is Önnek, akkor is nagyobb eséllyel rontja el a beszerelést, mint egy profi. Ha minket választ, mi elvégezzük kosz és rendetlenség nélkül a szakszerű beépítés, gyorsan és korrekt áron!

Garancia

Talán a legnyomósabb indok a szakember megbízására az, hogy sok készülék garanciája megköveteli. Az apró betűs résznél gyakran talál olyan kikötést, hogy a beszerelést és a javítást szakembernek kell elvégeznie ahhoz, hogy a garancia érvényes legyen. Más szóval, sok pénzbe kerülhet, ha önmaga végzi el a munkát.

Biztonságosabb

Végül biztonságosabb, ha szakember végzi el a munkát. A mosógépek, mosogatógépek vizet és áramot használnak. Mindkettő veszélyes lehet a telepítés során. Ráadásul a víz potenciálisan vízkárokat okozhat, ha hibát követ el. Összességében jobb, ha egy tapasztalt szakember gondoskodik a mosogatógép, mosógép bekötéséről.

[elementor-template id="12593"]
5/5 - (2 votes)