Dugulás elhárítása

Dugulás elhárítása Budapesten és Pest megyében Fix Árakon

Dugulás elhárítás? Sürgősen megoldást keres? 

Eldugult a WC, a kád, a mosogató, vagy bárhol beltéren – kültéren a lefolyórendszere?

 

dugulás elhárítása
dugulás elhárítása

Dugulás elhárítása:dugulás okai

A duguláselhárítás sokszor elkerülhető, vagy megelőzhető.

A dugulások legfőbb okai a háztartásban használt vegyszerek, például mosó, és tisztítószerek. A nagyobb méretű, vagy nem oldódó anyagok (pl. higiénés eszközök, wc-guriga, pelenka, ételmaradék, haj, és szőr stb.) lerakódása a csatornahálózatban.

Ezek egy része sajnos nem kerülhető el, és a kialakítástól függően időnként dugulást fog okozni.

Amennyiben megfelelő a csatorna kialakítása (átmérő, hosszúság, lejtés), az öntisztulás hosszabb ideig képes tisztán tartani a csöveket, így kisebb a dugulás kialakulásának a veszélye.

Ha már megtörtént a dugulás, akkor azonnal cselekedni kell! Elöntötte otthonát a szennyvíz,  és nem használható a WC, a mosdó, és a kád? Ne kezdjen hozzá egyedül! Hívjon SZAKEMBERT.

Ha sürgős a duguláselhárítás, kérje gyors segítségünket most!

Hogyan történik a dugulás elhárítása?

Kiérkezéskor felmérjük a kialakult helyzetet, majd Megvizsgáljuk, hogy pontosan milyen típusú dugulásról van szó, és az milyen fázisban van, azaz milyen mértékű a probléma.

Ahhoz, hogy a duguláselhárítás gyors és zökkenőmentes legyen, szükség van arra, hogy biztosítva legyen számunkra az azonnali hozzáférhetőség. Azaz, hogy ne kelljen pakolással az időt húzni, hanem azonnal neki láthassunk a munkának:

Az ok megtalálása, és annak hatékony megoldása

Kamerás csatornavizsgálattal (csőkamerával) megkeressük a dugulást kiváltó okot. Azt a szennyeződéscsomót, ami nagy valószínűséggel egy ipari csőgörénnyel megoldható.

A duguláselhárítás a csőgörényes megoldás mellett elvégezhető nagynyomású csatornatisztító módszerrel is, ha a dugulás mértéke ezt kívánja.

Ilyenkor a víz gyakorlatilag kisöpri a dugulást okozó szennyeződéseket, és erőteljesen kitisztítja a csatornabelsőt.

mosdó duguláselhárítás Cl géppel

Fertőtlenítés

A felgyülemlett és pangó szennyvíz hemzseg a kórokozóktól! A baktériumokkal teli koszos és büdös szennyvízzel nagyon vigyázni kell. Szabad kézzel semmihez ne érjünk, ha a szennyvíz elöntötte a lakást. Kizárólag megfelelő védőfelszerelésben, speciális, és hatékony fertőtlenítő – tisztító vegyszerrel takarítsunk!

A dugulás egészségügyi szempontból is egy “veszélyes üzem”, ezért a duguláselhárítást követően egy alapos tisztítással, fertőtlenítéssel zárjuk a munkát.

Folyamatos ellenőrzés

Nagyon fontos, hogy bizonyos időközönként kérjen állapotfelmérést! Rendszeresen ellenőriztesse a lefolyók állapotát. Ezzel elkerülhető egy esetleges későbbi dugulás, és az ellenőrzés mellett mindig adunk olyan praktikus és aktuális tanácsokat, melyek betartásával elkerülhető a lefolyórendszer, vagy csatornarendszer komolyabb és nagyobb problémát jelentő eldugulása.

Dugulás elhárítása bontás nélkül Budapesten és Pest megyében Fix Árakon garanciával!

Hogyan történik a dugulás elhárítása?


Érkezéskor felmérjük a helyzetet, majd megvizsgáljuk, hogy pontosan milyen típusú dugulásról van szó, és milyen fázisban van, azaz milyen mértékű a probléma.

A dugulás gyors és zökkenőmentes megszüntetése érdekében azonnali hozzáférést kell biztosítani. Vagyis, hogy ne kelljen a pakolással vesztegetni az időt, hanem azonnal neki láthassunk a duguláselhárításnak.

Az ok feltárása és hatékony megoldása
Csatorna kamerázással (csőkamera) megkeressük a dugulást kiváltó okokat. Azt a szennyeződés csomót, amit nagy valószínűséggel csak ipari csőgörénnyel lehet megoldani.

A dugulás megszüntetése ipari csőgörény mellett nagy nyomású csatornatisztítási módszerrel is elvégezhető, ha az elzáródás mértéke úgy kívánja.

Ilyenkor a víz gyakorlatilag kisöpri az dugulást okozó szennyeződéseket, és erőteljesen megtisztítja a csatorna belsejét.

Egyéb Szolgáltatásaink Budapesten és Pest megyében:

[elementor-template id="21738"]

Dugulás elhárítása  bontás nélkül Budapesten, és Pest megyében Fix Árakon garanciával!

S.O.S Duguláselhárítás – 0-24 Gyorsszolgálat – Műszeres bemérés – Vízvezeték szerelés – Duguláselhárítás bontás nélkül!

Duguláselhárítás Budapesten:

[elementor-template id="12593"]

Hasznos cikk: Duguláselhárítás

5/5 - (2 votes)