Kamerás csatornavizsgálat ár

Egy kamerás csatornavizsgálat ár átlagosan 40-50 ezer forintba kerül. A csővizsgálás árak országosan 30.000Ft – 100.000Ft között mozognak. A kamerás ellenőrzések általában drágábbak, mint a lefolyók duguláselhárítása, és rendszerint a komolyabb problémák azonosítására szolgálnak, amikor a lefolyórendszer egyszerűbb ferdítésével nem lehet megoldani a lassú lefolyást a a csatornában.

1 tipp: jobb árat úgy tud kialakítani, ha a csatornavizsgálatot egy másik szolgáltatással, például duguláselhárítással köt össze. 

kamerás csatornavizsgálat árak

Kamerás csatornavizsgálat Árai

Mennyibe kerül egy csatorna-kamerás vizsgálat?

Míg a csatornakamerás ellenőrzés 30-100 ezer Ft között van, országos átlagban 40-50ezer forint , ez nem tartalmaz mást, mint a kamerás csatorna ellenőrzés költségét. Ha a csatornakamerás feltárás bármilyen megoldást igénylő problémákat, legyen szó egy átlagos dugulásról, például
nedves törlőkendők használata, vagy nem megfelelő wc öblítés, idegen tárgyak beledobása a Wc-be, vagy egy bonyolultabb problémáról, például fa gyökere ami a csatorna csövekbe gyökerezett, és csőtörést szivárgást okozott,
külön kell fizetnie a javításért.
Egy helyi vízvezeték-szerelő ára átlagosan 10-20ezer között van óránként , ráadásul a javítási szerelési munkák elvégzéséhez az anyagokat is figyelembe kell vennie.

Csatornakamerázás ár, saját kezűleg?

Saját maga is elvégezheti a kamerás csatornavizsgálatot, de a költségek kihívást jelenthetnek. Ha meg szeretné vásárolni a csatornavizsgáló műszert, 500.000Ft és 5.000.000Ft között kell fizetnie . A magasabb költség magában foglalja a professzionális minőségű, legalább 100méter hatótávolságú kamerás berendezéseket, valamint a magas felbontású képernyőt, és egy helymeghatározó műszert is. Ha az olcsóbb modelleket választja, nem számíthat jó képminőségre, helymeghatározó és önbeálló funkcióra valamint hosszú berudaló kábelhosszra.

A kamerás csatornavizsgálatot érdemes szakemberre bízni, aki kellő tapasztalattal, és rutinnal rendelkezik a kamerás csővizsgáló műszerek kezelése terén.

Milyen tényezők befolyásolják a kamerás csatornavizsgálat árait?

A csőkamerás vizsgálat árak akkor változnak az Ön területén érvényes átlagos áraktól ,
ha egy kamerás ellenőrzést egy szolgáltatáscsomag részeként vásárolta meg, mennyire hozzáférhető a csatorna és a behatolási pontok, a cső hosszától, amelyet a csőkamerának fel kell fedeznie. A szolgáltatáscsomagok a lefolyórendszerek karbantartásának és élettartalmának maximalizálásának nagyszerű módja. Általában többet kell fizetni egy kamerás vizsgálatért, ezután vízvezeték-szerelőt kell hívnia, aki külön tisztítást és javítást végez.

Egyes cégek a duguláselhárítási és csatorna karbantartási csomag részeként kamerás csővizsgálatot is kínálnak, és bizonyos javításokat is tartalmazhatják az árak. Még ha többet is kell fizetnie egy szolgáltatási csomagért, kevesebbet fog költeni, mintha külön-külön hívna ki szakembereket.

Kamerás csatornavizsgálat ára csatorna csőhosszra

A lefolyó csatorna hossza is hatással lehet a költségekre.
Nyilvánvaló, hogy minél tovább vizsgálódik kamera az adott csatorna szakaszban, annál tovább tart. És mivel a legtöbb megrendelő nem tudja, hány méternyi cső van a csatorna rendszerükben,
a végső ár magasabb lehet, mint amennyit Ön közölt a telefonos egyeztetés alapján, hacsak nincs garantált költségbecslése. Az átlagos csatornavizsgálati szolgáltatás 30méterig terjed. Ha otthonának ennél többre van szüksége, számíthat rá, hogy többet kell fizetnie a szolgáltatásért.
Ez is cég függő.

Cégünk a kamerás csatornavizsgálat során nem számol fel méterdíjat és kiszállási díjat.

Mit nem tartalmaz a kamerás csatornavizsgálat árak

A kamerás csatornaellenőrzés megmutatja a lefolyóvezetékben lévő problémákat, de nem tartalmazza a feltárt problémák megoldásának árát.
Vannak vízvezeték-szerelők, akik keveset vagy egyáltalán semmit sem számolnak fel a kamerás csővizsgálatért, viszont többet számolhatnak fel bármilyen kapcsolódó szolgáltatásért.

PL: – csatorna duguláselhárítás

       – sérült csatorna javítása cseréje

       – vízvezeték-szerelő munkadíja

Csatorna kamerázás ára a megközelíthetőség függvényében

Valószínűleg több száz méternyi lefolyó vezeték fut keresztül az ingatlanján. A költségeket befolyásolja, hogy a csatornakamera belépési pontjai hogyan érhetők el. Ha a hozzáférhetőség korlátozott és kihívást jelent az bonyolíthatja az egyébként egyszerű munkát, ami időt  és  munkaerőköltséget növel a végszámlához.

Duguláselhárítás árak – kamerás csatornavizsgálat árak – csatorna kamerázás árak

Részletes kamerás csatornavizsgálat árakért érdeklődjön nálunk telefonon.

Kamerás csatornavizsgálat.

 

Csőkamerázás.

 

Helymeghatározás.

 

Budapest 

 

és Pest megyében

 

Garanciával

4.4/5 - (7 votes)