Csőkamerázás 

Csőkamerázás Fix Árakon Garanciával

A csőkamera

A csőkamera az egyik legjobb berendezés a duguláselhárítók számára, és ügyfeleink számára is értéket jelent. Ennek az az oka, hogy a csőkamerával gyorsan azonosítható a probléma, ami azt is jelenti, hogy mi is gyorsabban tudunk megoldást nyújtani. A probléma azonosítása kevesebb fáradsággal jár. Nincsen felesleges ásás, és bontás. A teljes gyakorlat költséghatékonyabbá válik, és ügyfeleink számára is előnyös.

Csőkamerázás – Kamerás csatornavizsgálat

Visszatérő dugulása van a lefolyórendszerében? Kivitelezési hibák által keletkezett dugulás nehezíti meg életét, vagy csak egyszerűen szeretné feltérképezni a csatornarendszere állapotát és pontos helyét az ingatlanja területén?

Helyi vízvezeték szerelő szakembereink professzionális gépekkel, valamint gyors kiszállással és tiszta munkavégzéssel állnak rendelkezésére a hét minden napján.

csőkamerázás

Csatornakamerázás – Miért válasszon minket?

 • Pontos megérkezés.
 • Lelkiismeretes, precíz munkavégzés.
 • Telefonon előre leegyeztetett fix árak.
 • Több ezer elégedett ügyfél.
 • Nincs kiszállási díj, rejtett költség!
 • Munkáinkra garanciát vállalunk!

Csőkamerázás – Kamerás csatornavizsgálat

Budapesten és Pest megyében!

csőkamerázás

Mikor javasolt a kamerás csatornavizsgálat?

 • a dugulás rendszeresen visszatér, hiába tisztítják ki minden alkalommal.
 • felázik a házfal, de nem forog a vízóra.
 • idegen tárgyat ejtett a csőhálózatba közvetlenül.
 • a dugulás előtt besüppedt a talaj a csatorna mentén.
 • a teljes csőhálózata bármelyik részén vizesedést tapasztal.
 • a csőkamerázással elkerülhetőek a bontások és földmunkák!

Csőkamerázás során milyen problémák tárhatók fel?

 • dugulások okának felderítése.
 • csatorna helyes lejtésének ellenőrzése.
 • csatornaszakasz süllyedések és deformációk felderítése.
 • kanyarok, fordulók és idomok ellenőrzése.
 • idegen tárgyak keresése a csőhálózatban.
 • törések és akár kisebb hajszálrepedések felderítése.
 • gyökérbenövések felderítése.
 • csőátmérők lekövetése.
csőkamera

Csőkamerázás dokumentálása

A csőkamerázás során dokumentáljuk a hibajelenséget videó felvétel, és kép formátumban is, amivel az ügyfél bizonyítani tudja a biztosító felé a károkat.

A csatornakamerázás során felderített hibákban, mint például rossz lejtés a csatorna szakaszon, vagy a benőtt gyökér, vagy a duguláselhárítással már el nem hárítható csőszakasz (vízkő-hugykő) lerakódás, a csatorna eldeformálódása, a csőrepedés, a csatorna elöregedése, vagy a rossz kivitelezés megállapítása után helyi vízvezeték szerelő kollegáink vállalják az adott csőszakasz cseréjét, és javítását! Legyen az beltéren, vagy kültéren.

Szakembereink ezen felül tippekkel – tanácsokkal látják el az ügyfeleiket, amivel meghosszabbíthatják a csatornaszakasz élettartamát, így minél később kell ismét a csőkamerázást és a duguláselhárítást igénybe venniük.

Kamerás csatornavizsgáló műszer:

Vállalkozásunk a legkorszerűbb csatornavizsgáló kamerákkal dolgozik. A csőkamera fejébe épített 512 jeladó és önbeálló automatika található, amit a helymeghatározó segítségével, más néven lokátorral pontosan bemérhető a hiba helye. Így pontosan látjuk a probléma okát. A csőkamera méterszámláló és önbeállító funkcióval is rendelkezik.

A cserélhető kamerafejek lehetővé teszik a 32 mm és 300 mm közötti átmérőjű csövek vizsgálatát. 8 x Zoom funkció mellett, FullHD-s felvételeket is tudunk készíteni a csővizsgálat során.

dugulás csőkamera

Mi az a csőkamerás ellenőrzés?

A csőkamera a szennyvíz vezetékek lefolyók vizsgálására szolgáló műszer. Megmutatja mi okozza a dugulást, és a dugulás helyét is be lehet határolni vele.

Mi vagyunk azok a csatorna ellenőrző szakemberek, akik ezt a technológiát különféle csőrendszerek vizsgálatára alkalmazzák, függetlenül attól, hogy új vagy régi beépítésről van szó. Tekintse meg, hogyan segít a csőkamerázás dugulásoknál, és milyen előnyei vannak.

A Csőkamerázás előnyei

 • A csőkamerázás segít azonosítani a szennyvízrendszerben rejlő problémákat. A csőkamera képes észlelni a csövekben felgyülemlett anyagokat, és szennyeződést, leveleket, és gyökereket.

 • A csőkamera nagyon tiszta és pontos képeket mutat, és képesek vagyunk vele minden típusú erózió és repedés jelenlétét lokalizálni.
 • A probléma pontos helyét és mélységét is meg tudjuk határozni. A csőkamera feje jelet bocsát ki(512Hz). Az dugulás helye jól látható a a csőkamera képernyőjén.
 • Lehetőség van a felvételek visszajátszására is. Lehetőséget ad arra, hogy újrajátsszuk, és azonosítsuk az ilyen típusú problémákat, ha újra találkoznánk vele.
 • A csőkamerázás egy jól bevált, megbízható és átfogó módszer, és ez növeli a munka hatékonyságát.

Miért hasznos a csőkamerázás?

A csőkamerázás lehetővé teszi a szivárgások gyors és pontos észlelését. Repedéseket, töréseket, kivitelezés során rosszul beállított csöveket és laza csatlakozásokat lehet a csőkamerával észlelni, ahol a szennyvíz szivárog. A megrepedt lefolyókat és a beomlott lefolyókat azonnal azonosítani tudjuk, így kijavíthatjuk őket. Ha dugulás van, akkor pontosan látjuk a csőkamerával, hogy hol van az elzáródás, így könnyen be lehet menni és megszüntetni. Akár ásványianyag-felhalmozódási méréseket is végezhetünk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást a probléma megjavításához, és biztosítsuk, hogy a probléma ne térjen vissza egyhamar. További problémák, amelyeket feltárhatunk a kamerás csatornavizsgálat( csőkamerázás ) során: a rozsda, a korrózió és a fagyökerek behatolása. A fák gyökerei vizet keresnek a föld alatt, a lefolyóvezetékek pedig folytonos vízforrást jelentenek. Ha nedvesség van a cső körül, a fa gyökerei benőhetnek a csatorna körül, bele és belsejébe, ami számos problémát okoz.

A kamerás csatornavizsgálat – csőkamerázás előnyei


Idő és a költségmegtakarítás : csatorna kamerák nélkül a vízvezeték problémák egyetlen módja a falak feltörése vagy a föld feltárása. A lefolyóvezeték ilyen módon történő vizsgálata gyakran próba szerencse módszerrel végzett ásást jelent, ami zavaró, fárasztó és költséges.
Hatékonyabb javítások : Ellenőrizhetjük az elöregedett csatornavezetékeket csőkamerázás során, amivel lehetővé tesszük a korrózió és az elhasználódás korai jeleinek észlelését, és megakadályozza a későbbi nagyobb javítások szükségességét. Azt is megmutatja, hogy szükség esetén pontosan hol végezzünk magasnyomású tisztítást vagy feltárás nélküli csatorna bélelést.
Dugulások felderítése : Ha dugulást látunk, eldönthetjük, hogy mi a legjobb módja annak megszüntetésére vagy feloszlatására.
Csatorna vezetékek valós idejű feltérképezése : Ha felújítást vagy építkezést tervez, csőkamerás ellenőrző rendszerünket használhatjuk a csatorna csövek hosszának és egyéb specifikációinak mérésére, nyomon követve a csatornavezetékeket, hogy pontosan meghatározzuk, hol vannak.
Új ingatlan átvizsgálása : Segítünk teljesíteni a hatósági ellenőrzési követelményeket, vagy ellenőrizni a víz- és lefolyóvezetékeket, mielőtt új lakásba költözik. Így pontosan tudhatja, hogy milyen problémák vannak elrejtve az ingatlanon.

[elementor-template id="21252"]
Csőkamerázás

Kamerás csatornavizsgálat – Csőkamerázás gyorsszolgálat Budapesten és Pest megyében

FEJLETT TECHNOLÓGIA HASZNÁLATA AZ OPTIMÁLIS EREDMÉNYÉRT

A megfelelő diagnózis kulcsfontosságú minden duguláselhárításnál. Duguláselhárító szakembereink kamerákat használnak, hogy ténylegesen megvizsgálják lefolyó rendszerét. A csőkamerás ellenőrzés lehetővé teszi a duguláselhárítók számára, hogy pontos képet kapjanak a problémáról, és javasolni tudjanak megfelelő módot a probléma lehető leghatékonyabb megoldása érdekében. Elkerülhetjük a szükségtelen javításokat, és minimalizálhatjuk a szerelési költségeket, ha az esetleg általánosnak tűnő problémát egy konkrét szivárgásra vagy eltömődésre szűkítjük. Eldugult a lefolyó, akár szivárog, egy lefolyókamera felfedheti, hogy mi történik a lefolyó-rendszerben.

[elementor-template id="287"]

Csőkamerázás Non-Stop - Budapesten és Pest megyében

[elementor-template id="12593"]
5/5 - (34 votes)