Csatornakamerázás

Csővizsgálat – Csatornakamerázás Budapesten és Pest megyében Profi eszközökkel!

Vizsgáltassa meg lefolyóját szolgáltatásunk segítségével, és  megelőzheti a bajt. Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

Ha felhív minket, igyekszünk gyorsan és szakszerűen megoldani problémáját

Csatornakamerázás

Ha egy lefolyó szakaszon folyamatosan dugulás keletkezik, még javítás után is eldugul, általában valahol távolabb van a hiba a lefolyóban. A probléma megtalálásának legjobb módja egy csatornakamerás vizsgálat. Gyakran találunk rossz csatlakozást, összeomlott lefolyószakaszt, rossz csatorna lejtést, vagy törést, amely lehetővé teszi a törmelék felhalmozódását a lefolyóban.

A csatornakamerázás lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan megtaláljuk, és azonosítsuk ezeket a problémás területeket, ezzel elkerüljük a felesleges bontásokat, ezáltal időt és pénzt takaríthatunk meg.

A csatornarendszer rejtett jellege miatt általában nagyon nehéz megtalálni a helyét és diagnosztizálni, hogy mi okozza a problémát. A múltban a vízvezeték-szerelőknek találgatniuk kellett a csövek rejtett problémáira, a találgatás nagyon költségessé válhat, mivel általában sok olyan feltárással jár, amelyekre nincs szükség. Ma már modern technológiát alkalmazhatunk: színes monitorral ellátott csatornakamerákat, melyeket saját magunk és ügyfeleink szemrevételezéssel is láthatunk a csővizsgálat során.

Milyen hibák deríthetőek fel csatorna kamerázása során?

  • Dugulások okának felderítése
  • Idegen tárgyak ellenőrzése a csatornarendszerben
  • Gyökérbenövések felderítése
  • Csatornacső lejtésének ellenőrzése
  • Csőátmérők lekövetése, idomok vizsgálata
  • Hajszál repedések törések felderítése
csatornakamerázás

A csatornakamerázás során

Dokumentáljuk a hibajelenségeket videó felvétel és kép formátumban is, amivel az ügyfél bizonyítani tudja a biztosító felé a károkat.

A csatornakamerázás során felderített hibákban, mint például a csatorna rossz lejtése, vagy a benőtt gyökér, vagy a duguláselhárítással már el nem hárítható csőszakasz (vízkő) lerakódás, a csatorna eldeformálódása, a csatorna repedés, a csatorna elöregedése, vagy a rossz kivitelezés megállapítása után helyi vízvezetékszerelő kolegáink vállalják az adott csőszakasz javítását, cseréjét, legyen az beltéren vagy kültéren.

Szakembereink ezen felül tippekkel – tanácsokkal látják el az ügyfeleket, amivel meghosszabbíthatják a csatornaszakasz élettartamát, így minél később kell ismét a csőkamerázást és a duguláselhárítást igénybe venniük.

A csatornakamerás ellenőrzés

Többről szól, mint egy csatorna kamerája. Szüksége van egy tapasztalt vízvezeték szerelőre, aki nagyon odafigyel a részletekre, hogy észre vegye a csatornakamera által észlelt halvány problémákat. csatornakamerázás. Ezek a képek gyakran szemcsések, még a lehető legmagasabb kategóriás csatornakamerával is. Éppen ezért, ha más cégek azzal kérkednek, hogy milyen drága volt a csatornaellenőrző csatorna kamerájának megvásárlása, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a legjobb szolgáltatást kapják. A legjobb választásért a csatornakamerás vizsgálat és javítása terén, hívjon minket. Számos kiváló minőségű csatorna vizsgáló eszköz áll rendelkezésünkre, hogy bármilyen problémát megtaláljon otthonában. 

Csatornakamerázás Budapesten és Pest megyében rejtett költségek nélkül.

Nem kell többet fizetnie az alacsony színvonalú vizsgálati szolgáltatásokért, mi vagyunk a legjobb választás az Ön igényeinek.

Hogyan végezzük a csatorna kamerázást?

A legújabb csatornakamerás technológiát használjuk, hogy megvizsgáljuk, mi történik a csatornarendszerben. Technikusunk egy speciális csatornakamera szerelvényt használ, amely száloptikás kamerából és monitorból áll. A száloptikás kamerát technikusunk egy tisztító, vagy más hozzáférhető nyíláson keresztül a csatornacsőbe vezeti. Az egész folyamatot SD- kártyára rögzítjük további áttekintés céljából. A rendszer a videó felvételen kívül értékes információkat ad számunkra. Azt is megmondja, hogy a kamera hány méterre van a csőben, és van egy speciális jeladó a csatorna kamera végén, amely lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározzuk, hol van az adott csatorna szakasz a föld alatt. Ezzel elkerüljük a felesleges bontásokat, mert pontosan a meghibásodás helyén tudunk feltárni és javítani. Ez tényleg a legjobb technológia!

Csatornakamerázás előnyei Budapesten és Pest megyében

A csatornakamerás ellenőrzés a legjobb lépés, amit megtehet, ha problémákat észlel a csatornarendszerben. Videóval megvizsgáljuk a lefolyócsöveit, és megmutatjuk a problémát, és még a felvételeket is átadjuk Önnek, hogy valóban megtekinthesse. Mivel a csatornakamera pontosan mutatja, mi a probléma, nem lesz találgatás. A csatorna kamera a rendszer legkeményebb helyeit is elérheti, így egyetlen terület sem marad ellenőrizetlenül.

Mikor érdemes csatorna kamerás vizsgálatot végezni?

Ha gyakran fordul elő dugulás, vagy csak egyszerűen szeretné átvizsgáltatnia a csatorna rendszerét, megelőzve későbbiekben a dugulást. A csatornakamerázás mint szolgáltatás erősen ajánlott a probléma okának pontos és hatékony diagnosztizálására. Kereskedelmi ügyfeleink számára előnyös a csatornakamerázással a  lefolyók ellenőrzése, mert azonosítani tudják az esetlegesen előforduló akadályokat vagy zsírlerakódásokat. A lakossági ügyfeleknél hasznos lehet a csatornavezetékek és lefolyók átvizsgálása is, mielőtt forgalomba helyezi otthonát vagy kereskedelmi ingatlanát. A csatorna kamera segít ellenőrizni, hogy a csatornavezetékek és lefolyók működőképesek-e az ingatlan eladása előtt. Mielőtt saját maga próbálná megoldani vízvezeték-problémáit, időt és pénzt pazarolva drága és nem hatékony termékekre, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy kamerás csatornavizsgálatra időpontot egyeztethessünk, és gyorsan és egyszerűen megoldjuk vízvezeték-problémáit! Csatornakamerázással időt spórolhat meg.

Csatornakamerázás Budapesten és Pest megyében rejtett költségek nélkül.

Kamerás csatornavizsgáló műszer:

Vállalkozásunk a legkorszerűbb csatorna kamerákkal dolgozik. A csőkamera fejébe épített 512 jeladó és önbeálló automatika található, amit a helymeghatározó segítségével, más néven lokátorral pontosan bemérhető a hiba helye. Így pontosan látjuk a probléma okát. A csőkamera méterszámláló és önbeállító funkcióval is rendelkezik.

A cserélhető kamerafejek lehetővé teszik a 32 mm és 300 mm közötti átmérőjű csövek vizsgálatát. 8 x Zoom funkció mellett, FullHD-s felvételeket is tudunk készíteni a csővizsgálat során. Csatornakamerázás a csatorna vizsgálásra legalkalmasabb műszer.

Csatorna kamerázás menete

Speciális üvegszálas csőkamerát használunk a lefolyó- és csatornavezetékek belsejébe való betekintéshez és a problémás területek azonosításához ásás nélkül. Ha optikai berendezéseket helyezünk el a csatornavezetékben az udvar vagy az úttest felásása helyett, pénzt és időt takaríthatunk meg! Hosszú, rugalmas kábelre rögzített optikai kamerát használunk, amely költséghatékony módszer a szivárgások észlelésére. Egyetlen hozzáférési ponton keresztül van behelyezve, és duguláselhárítóink nagy felbontású képet adnak a csövek belsejéről. A hosszú optikai kábelek akár több száz méterre is meghosszabbíthatók a csöveken a valós idejű vizuális ellenőrzés érdekében. Új generációs csőviszgáló technológiánk segítségével megtaláljuk a pontos javítási helyet. Minden alkalommal őszinte és versenyképes árajánlatot adunk. Sokféle lehetőséget kínálunk a lakástulajdonosoknak, így Ön a legpraktikusabb, költségtakarékosabb döntést hozhatja. További előny, hogy amikor megvizsgáljuk a csatornavezetéket, átadjuk felvétel másolatát az ön részére.

Csatorna problémák feltárása csatorna kamerázással

A csatorna kamerázás lehetővé teszi a szivárgások gyors és pontos észlelését. Repedéseket, töréseket, kivitelezés során rosszul beállított csöveket és laza csatlakozásokat lehet a csőkamerával észlelni, ahol a szennyvíz szivárog. A megrepedt lefolyókat és a beomlott lefolyókat azonnal azonosítani tudjuk, így kijavíthatjuk őket. Ha dugulás van, akkor pontosan látjuk, hol van az elzáródás, így könnyen be lehet menni és megszüntetni. Akár ásványianyag-felhalmozódási méréseket is végezhetünk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást a probléma megjavításához, és biztosítsuk, hogy a probléma ne térjen vissza egyhamar. További problémák, amelyeket feltárhatunk a kamerás csatornavizsgálat( csőkamerázás ) során: a rozsda, a korrózió és a fagyökerek behatolása. A fák gyökerei vizet keresnek a föld alatt, a csatornavezetékek pedig megbízható vízforrást jelentenek. Ha nedvesség van a cső körül, a fa gyökerei benőhetnek a csatorna körül, bele és belsejébe, ami számos problémát okoz.

Csatornakamerázás Budapesten és Pest megyében rejtett költségek nélkül.

A csatornakamerázás – csőkamerázás előnyei

Idő és költségmegtakarítás : csatornakamerák nélkül a vízvezeték problémák egyetlen módja a falak feltörése vagy a föld feltárása. A lefolyóvezeték ilyen módon történő vizsgálata gyakran próba szerencse módszerrel végzett ásást jelent, ami zavaró, fárasztó és költséges.
Hatékonyabb javítások : Ellenőrizhetjük az elöregedett csatornavezetékeket, ami lehetővé teszi a korrózió és az elhasználódás korai jeleinek észlelését, és megakadályozza a későbbi nagyobb javítások szükségességét. Azt is megmutatja, hogy szükség esetén pontosan hol végezzünk womás tisztítást vagy feltárás nélküli csatornabélelést.

Dugulás és akadályok felderítése 

Ha dugulást látunk, eldönthetjük, hogy mi a legjobb módja annak megszüntetésére vagy feloszlatására. Ha kiderül, hogy értékes tárgy, néha elő tudjuk hozni; az elzáródástól függően javaslatokat tehetünk a jövőbeni problémák megelőzésére, különösen, ha zsír, olaj, haj vagy ásványi anyagok felhalmozódásáról van szó.
Csatornavezetékek valós idejű feltérképezése : Ha felújítást vagy építkezést tervez, csatornakamerás ellenőrző rendszerünket használhatjuk a csövek hosszának és egyéb specifikációinak mérésére, nyomon követve a csatornavezetékeket, hogy pontosan meghatározzuk, hol vannak.
Új lakások átvizsgálása : Segítünk teljesíteni a hatósági ellenőrzési követelményeket, vagy ellenőrizni a víz- és csatornavezetékeket, mielőtt új lakásba költözik. Így pontosan tudhatja, hogy milyen problémák vannak elrejtve az ingatlanon.

Egyeztessen egy csatornakamerázást. Szakértő vízvezeték szerelőink magasan képzettek a csatornakamerás ellenőrzések és egyéb szolgáltatások terén, így biztos lehet benne, hogy az elérhető legjobb szolgáltatást kapja. Az ellenőrzés során a technikus elmagyarázza az azonosított problémákat, és válaszol minden kérdésére. Csatornavizsgálatainkat még aznap elvégezhetjük, hogy a sürgős problémákat azonnal megoldjuk.

Csatornakamerázás települések

Kapcsolat csatornakamerázás

Vegye fel velünk a kapcsolatot a csatorna kamerázással kapcsolatban
Képzett technikusaink a legújabb csatornaellenőrző berendezést alkalmazzák vízvezetéke és biztonsága érdekében. Budapest és pest megye egész területét kiszolgáljuk. Az egyszerű lefolyóvizsgálattól a csatornavezetékek vagy szeptikus rendszer vizsgálatáig mindent megteszünk, hogy észre vegyük a probléma jeleit. Meg tudjuk előzni vagy tanácsot adunk a további károk elkerülésére, és költséges, időigényes ásás nélkül megtaláljuk a cső pontos javítási területét. Akár vízvezeték-problémája van, akár ellenőrzést szeretne ütemezni, hívja a még ma a 0620/2490470 telefonszámot .

Csatornakamerázás Budapesten és Pest megyében rejtett költségek nélkül.

[elementor-template id="12593"]
5/5 - (28 votes)