Duguláselhárítás Ár

Lefolyótisztítás – duguláselhárítás árak Budapesten és Pest megyében

Gyors, precíz, lelkiismeretes munkavégzés

Duguláselhárítás árak – lefolyótisztítás árak

Amivel nem kell kalkulálnia!

Kiszállási díj

Méter díj

Ünnepnapi felár

Parkolási díjak

Lefolyótisztítás és duguláselhárítás árak

Itt megtalálja a különböző típusú lefolyók duguláselhárítási és tisztítási módszereinek ár bontását.

duguláselhárítás árak
duguláselhárítás árak

Wc duguláselhárítás árak

Olyan esetekben ahol a Wc duguláselhárítást Professzionális tisztítópumpával el lehet hárítani ott a wc duguláselhárítás költsége 18.000Ft-ba kerül

A Wc felszedésnél tapasztalt anyagok elöregedése és cseréje pl: ültetőgumi, bekötőcső az alap duguláselhárítással együttes munkadíja: 35.000 Ft.

Magasabb árat képez, ha több időt töltünk a helyszínen masszívabb dugulásokkal: 40.000 Ft.

Extrémebb helyzeteknél, amikor nincsenek hozzáférési pontok, begyökeresedett, törmelékkel eldugult csatorna szakasz található, feltárással lehet csak a duguláselhárítást elvégezni. A munkadíjról és egyéb anyagköltségről a helyszínen vízvezeték-szerelő szakembereink előre tájékoztatják!

!!! Ritkább eseteknél, ahol a wc csésze cementes ágyba van ültetve, sajnos csak WC csésze szétbontásával, és új wc csésze vásárlásával orvosolható a probléma.

Mosdó duguláselhárítás árak

Mosogató és mosdó duguláselhárításának árai: 15.000 Ft-tól 30.000 Ft-ig. Abban az esetben, ha a dugulást a szifon szétszedésével és tisztításával, vagy professzionális pumpa használatával eltávolítjuk, az ár 15 000 Ft

A magasabb ár a mosogatószifon szétszerelése során tapasztalt anyagok öregedésének és a cseréjének munkadíjának köszönhető, pl. szifonok és lefolyók javítása vagy cseréje.

A duguláselhárítás költségei mindig változnak az egyes helyeken, de az olcsó alternatívák elkerülésével és a professzionális szolgáltatás választásával garantáltan pénzt és időt takaríthat meg hosszú távon; így ha problémája adódik, a lehető leghamarabb keressen egy vízvezeték szerelő szakembert.

duguláselhárítás árai
duguláselhárítás árai

Minden duguláselhárítás különbözik, van ami egyszerűbb, és van ami több időt és több eszközt igényel.

Fő vezeték duguláselhárítás árak

A fő vezetéke az egyik legnagyobb csatorna rendszer az egész ingatlanon. Ha ez a csatorna szakasz dugul el, általában ipari csőgörényre van szükség,
aminek segítségével eredményesen lehet elvégezni a duguláselhárítást. Átlagosan körülbelül 40.000Ft-50.000Ft-ot kell fizetnie a fő vezeték duguláselhárításáért.
Nagyon Fontos: Sose próbálja meg saját kezűleg megoldani ,mert nagyobb kárt okozhat vele, mindenképpen hívjon duguláselhárító szakembert.

Lefolyó duguláselhárítás árak házilag

A dugulások elhárítását könnyedén megteheti saját maga is. Be kell szereznie a duguláselhárításhoz megfelelő eszközöket barkácsáruházakból.
Ha saját maga próbálja meg elhárítani a dugulást a fürdőkádjánál 5.000Ft- 15.000Ft-ot is fizethet szerszámokért és kellékekért. Ezek a költségek könnyen elérhetik egy duguláselhárító szakemberért munkájára kifizetett költség felét is, és
még mindig nem garantált a probléma 100%os megoldása.

Az otthoni duguláselhárításhoz szükséges eszközök:

  • kézi csőgörény                    3.000Ft-5.000Ft
  • pumpa                                      500Ft-1.000Ft
  • duguláselhárító szerek          500Ft-7.000Ft
  • védőszemüveg és kesztyű               1.000Ft

Duguláselhárítás Árak Budapesten és vidéken

Számos tényezők befolyásolhatják a duguláselhárítás költségeit, de a legfigyelemreméltóbb az országon belüli elhelyezkedés.
A duguláselhárítások árai magasabbak a fővárosban, mint az ország többi részén, valamint a dugulás nagysága, lefolyók mérete, és az elhárításhoz szükséges módszerek is befolyásolhatja az árakat.
Ha nem tudja saját maga megoldani a lefolyók dugulás mentesítését, akkor számíthat arra, hogy akár 15.000-35.000Ft díjat is fizethet egy képzett szakember munkájáért.
Ha csak egy kisebb dugulást kell elhárítani, akkor a gépi csőgörényes duguláselhárítás a megfelelő megoldás, ami 15.000Ft-50.000Ft-ba is kerülhet a probléma súlyosságától függően
Nagyobb dugulások esetén szükség lehet magasnyomású duguláselhárításra (womázásra), és ennek az ára körülbelül 40.000Ft-tól – 100.000Ft, attól függően,
hogy Ön Budapesten, vagy vidéken tartózkodik, és milyen céget választ.

4.8/5 - (6 votes)