Duguláselhárító

Duguláselhárító Budapest és Pest megyében Garanciával Fix árakon. Megbízható duguláselhárító szakembert keres? Hívjon bizalommal!

 Duguláselhárítás bontás nélkül!

Profi eszközparkkal, pontos és tiszta munkavégzéssel garantáljuk a probléma megoldását!  1 hónap garanciát vállalunk munkáinkra.

Duguláselhárító gyorsszolgálat

Mikor érkezik ki a duguláselhárító szakember?

Duguláselhárító szakembereink 12  órán belül megérkeznek a helyszínre.
Ezután történik a rendszer alapos áttekintése és a dugulás helyének meghatározása, majd a megfelelő duguláselhárító gép kiválasztása, és üzembe helyezése.

Modern duguláselhárító eszközökkel megszüntetjük a dugulást, átmossuk a kitisztított lefolyószakaszt, majd ellenőrizzük a  lefolyást.
A duguláselhárítás során esetlegesen keletkezett minimális szennyeződés eltávolítása után, a tiszta és jól működő rendszert átadjuk a megrendelőnek.

Kérdések amit egy duguláselhárító feltesz megrendelés előtt.

A duguláselhárító munkatársaink meg fogják kérdezni, hogy milyen épületben lakik, mert teljesen más gépekkel kell elhárítani egy lefolyódugulást egy lakásban, mint egy családi házban. Azt is pontosan tudnunk kell, hogy mi dugult el, és mit tapasztalt, mert nem mindegy, hogy a mosogató, a Wc, vagy a mosdó dugult el, esetleg a lefolyócsövek a kádnál, vagy a zuhanyzónál.

Ha pontosan tudja, hogy mitől dugult el a lefolyó (vagy feltételezhető, például. beleejtett tárgyak) az hasznos információ a duguláselhárító kolegáink számára, ahogy az is, ha elmondja, megpróbálta-e már házilag orvosolni a dugulást, és ha megpróbálta megszüntetni a dugulást, akkor milyen eszközzel?

Ha ezeknek az  információk a birtokában, felkészültebbek leszünk, és így gyorsabban és hatékonyabban fogjuk a dugulást megszüntetni!

Duguláselhárító munkatársaink Budapesten és egész Pest megyében dolgoznak gyors kiszállással és lelkiismeretes munkavégzéssel.

Mennyi ideig tart egy duguláselhárító munkája?

Nagyon nehéz pontos időintervallumot megadni, mivel minden dugulás más, és más, de egy átlagot és egy profi duguláselhárító munkáját nézve profi duguláselhárító eszközök birtokában egy mosogató, vagy mosdó dugulásának elhárítását általában egy fél óra alatt elvégzi. A wc-nél és kültéren lévő dugulásoknál akár ez 1 óra is lehet. Persze vannak extrém helyzetek pl: masszív dugulások, vagy nehéz munkavégzés ahol a környezet is erős ráhatással lehet, ott több óráig is tarthat egy alapos duguláselhárítás.

Dugulás elhárító gépek és műszerek

Egy munkájára igényes és profi duguláselhárítónak elengedhetetlen, hogy profi eszközök és műszerek nélkül végezze a duguláselhárítás, vagy annak lokalizálását. Dugulás elhárító munkatársaink a legkorszerűbb ipari csőgörényekkel, és csatornakamerákkal dolgoznak.

duguláselhárító gép
dugulás elhárító gép
Házi praktikák: dugulás elhárító szerekkel a dugulások ellen.

Dugulások elhárítása otthon házilag:

Mosogatónál:

  • Mosogatásnál forró vizet használjunk. A tányérról, és edényről mindig távolítsuk el az ételmaradékot ezzel megelőzhetjük a mosogató eldugulását. 

WC-nél:

  • Forró víz ecet kombó: Havonta egyszer legalább öntsünk ecetet a lefolyóba, majd 1-2 liter forró vízzel öblítsük le majd.
  • Víz takarékos öblítést felejtsük el :többet árt mint használ. A kevés mennyiségű öblítés a lefolyóban hamar csatorna dugulásokhoz vezethetnek.
duguláselhárító szer
duguláselhárító szer

Visszatérő dugulása van a lefolyórendszerében? Kivitelezési hibák által keletkezett csatornadugulás nehezíti meg életét, vagy csak egyszerűen szeretné feltérképezni a csatornarendszere állapotát és pontos helyét az ingatlanja területén?

Kamerás csatornavizsgálat szolgáltatásaink Budapest és Pest megyében Fix árakon.

Mikor javasolt a csőkamerázás?

rendszeres eldugulás, hiába tisztítják ki minden alkalommal.
felázik a házfal, de nem forog a vízóra.
idegen tárgyat ejtett a csőhálózatba közvetlenül.
az eltömődés előtt besüppedt a talaj a csatorna mentén.
a teljes csőhálózata bármelyik részén vizesedést tapasztal.
a csőkamerázással elkerülhető a bontások, és földmunkák!

Ajánló

Kamerás csatornavizsgálat.

 

Csőkamerázás

 

Helymeghatározás

 

Budapest 

 

és Pest megyében

 

Garanciával

5/5 - (4 votes)