Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Duguláselhárítás árak, mennyibe kerülnek Budapesten és pest megyében?

Mennyibe kerülhet egy wc duguláselhárítása?

A WC-t könnyű eldugítani, ha leöblíti a papírtörlőket, a nedves törlőkendőket, a fogselymet, és a kutyajátékokat macskaalmot stb.
A WC-k lefolyói gyakran kényesek, ezért a legtöbb esetben nem használ az áruházakban kapható lefolyódugulások eltávolító gél.
Átlagosan körülbelül 30.000Ft-ba kerül, ha egy duguláselhárítóra bízza a dugulás elhárítását .
Ha a Wc helytelenül van rögzítve: sokszor elfordul mikor cementes alapba helyezik a WC-t, abban az esetben a WC-t fel kell törni, és újabb vízvezeték szerelési költségekre számíthat, plusz az anyagok ára.
A vízvezeték-szerelők munkadíja változó. Egyesek csak átalánydíjat számíthatnak fel abban az esetben, ha a munka egy óránál kevesebb ideig tart.

mennyibe kerül a duguláselhárítás

Mosogató – mosdó duguláselhárítás mennyibe kerül?

A mosogató mosdó padlóösszefolyó dugulások elhárítása általában kevesebb költséggel járnak mint a fő szennyvízvezetékben.
Egy mosogató mosdó duguláselhárítás ára 15.000Ft – 30.000Ft között mozog átlagosan 25.000Ft-ra számíthat.

Mennyibe kerül egy lefolyó dugulásának elhárítása tipusonként?

A dugulás keletkezésének helye hozzájárulhat a végső költségekhez. Minél nehezebb elérni azt a pontot ahol a dugulást észleli a szakember, annál több szerszámra és munkára lesz szüksége a vízvezeték szerelő szakembernek.

A lefolyó duguláselhárításának költsége országosan WC-nél 15.000 – 45.000 forintba kerül, mosogató mosdó és kád dugulásoknál 15-30 ezer forintba.
Olyan esetekben ahol a dugulást meg tudjuk szüntetni egy pumpával vagy a szifon kitisztításával ott az alacsonyabb árral kell kalkulálnunk
Extrémebb helyzetben ahol nehéz hozzáférési pontok vannak ezáltal több időt vesz igénybe a munkafolyamat, és több szerszámot ott a duguláselhárítás ára
elérheti akár a 50-70 ezer forintot is.

A fürdőkád zuhanylefolyó duguláselhárítás ára mennyibe kerül?

A kád és a zuhany lefolyója, ahová a nap folyamán felszedett kosz és szennyeződés kerül.
A hajszál a por és a törmelék könnyen eltömítheti a kád lefolyót, és szinte elkerülhetetlen, még akkor is, ha sűrűn tisztítja a zuhany lefolyóját .
Ha a kád lefolyó okozza a dugulást, akkor körülbelül 20.000Ft-ot kell fizetnie .

A fővezeték strang duguláselhárítása mennyibe kerül?

Az Ön fő vezetéke az egyik legnagyobb csatornarendszer az egész ingatlanán. Tehát ha ez a szakasz dugul el, általában ipari csőgörényre van szükség,
amivel eredményesen lehet megoldani a problémákat. Átlagosan körülbelül 40.000Ft-50.000Ft-ot kell fizetnie a fővezeték duguláselhárításáért.
Fontos: Ne próbálja saját kezüleg megoldani ,mert nagyobb kárt okozhat vele, mindenképpen bízza szakemberre.

Mennyibe kerül egy lefolyó duguláselhárítása?

A dugulás megszüntetését könnyedén megteheti saját maga is, de előtte tegyen néhány óvintézkedést, majd meg kell vásárolnia a megfelelő eszközöket a munka elvégzéséhez.
Például ha saját maga próbálja meg eltávolítani a fürdőkád dugulását 5.000Ft- 15.000Ft-ot is fizethet szerszámokért és kellékekért. Ez a költség kiteheti annak az összegnek a felét amit egy duguláselhárító szakemberre munkájára költene, és
nem garantált a probléma 100%os megoldása

Dugulások megelőzése
Ideális esetben érdemes lenne évente egyszer igénybe vennie egy duguláselhárító szolgáltatást, ezzel megakadályozza, hogy üledék, és egyéb hulladék képződjön a csatornarendszerében.

A mosogató duguláselhárítás egyszerűbbnek tűnhet, mivel a csövek kisebb átmérővel rendelkeznek, mint a WC-k lefolyói. A jó oldala az, hogy megpróbálhatjuk pumpával szívó hatással elhárítani az eltömődést,
vagy dugulás eltávolító gélt használni a legtöbb probléma megoldására. Ha a mosogató dugulás az otthoni módszerek után is fennáll,
hívnia kell egy duguláselhárítót vagy lefolyótisztítót.

Mikor hívjunk szakembert eldugult lefolyó miatt?


Azon a napon, amikor észreveszi a dugulást, először próbálja ki a lefolyó duguláselhárításának házilagos módszereit.
Ha a dugulás továbbra is fennáll, miután mindent megpróbált, hívjon vízvezeték-szerelőt másnap.

A dugulás helye


A árakat a dugulás helye is befolyásolja. Általánosságban elmondható, hogy a házon belüli csövekkel,
például a mosogatóval vagy a WC-vel kapcsolatos problémák kevesebbe kerülnek, mint a csatornához vagy a fő vezetékhez csatlakozó kültéri csövek dugulásának javítása .

Sürgősen megoldást keres?

Ezekhez nyújtunk profi és gyors segítséget:

4.9/5 - (7 votes)