Lefolyó kamerázás

Csatorna lefolyó kamerázás Budapesten és Pest megyében

Lefolyó kamerázás és csatorna diagnosztika

Folyamatosan duguláselhárítót hív, és már régóta nem oldódott meg a problémája?

Az ok háttere – Csatornaelzáródás esetén a legtöbb esetben csatornarepedések, törött csatornaszakaszok, gyökérnövekedés, rossz csatornalejtés vagy nem megfelelő építés okozza.

Csak a dugulás megszüntetése után végezhetünk kamerás csatornaellenőrzést, és csak ezután kaphatunk tiszta és pontos képet arról, hogy mi történt a csővel – az elzáródás okával.

Lefolyó kamerázással elkerülhető a felesleges bontás!

lefolyó kamerázás

Miért van szükség lefolyó kamerás vizsgálatra?

A lefolyó kamerás vizsgálata során észleljük és pontosan meghatározzuk a hiba forrását. A kamera segítségével észre vehetjük a repedt és törött csöveket, repedéseket, rosszul kiépített csatornákat, meglazult csatlakozásokat, ahol a szennyvíz szivároghat.
Azonnal azonosítani tudjuk az összeomlott és megrepedt lefolyókat, így tudjuk, hol kell azokat javítani, megelőzve a szükségtelen eltávolítást. Dugulás esetén a kamerával jól láthatjuk a dugulás helyét, ezzel megkönnyítve a dugulás megszüntetésének folyamatát, így könnyen be- és eltávolítható.
Akár ásványianyag-lerakódási teszteket is végezhetünk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást a problémára, és megbizonyosodjunk arról, hogy a probléma a közeljövőben ne ismétlődjön meg.
A lefolyó kamerázással kimutatható további problémák a rozsda és a korrózió, törmelék és gyökérbehatolás okozta anyagválás.
A fák gyökerei a föld alatt keresik a vízforrásokat, a hibás csatornák pedig megbízható vízforrást biztosítanak.
Ha nedvesség van a csövek körül, fagyökerek nőhetnek a csövek körül, a csövek belsejében és belsejében, ami sok problémát okoz és akadályozza a szabad áramlást.

A lefolyó kamerás vizsgálat előnyei

Költség- és időmegtakarítás: lefolyóvizsgáló kamerák nélkül az egyetlen módja a csatornaproblémák megoldásának, ha feltárjuk őket ásással és bontással. A csatornaproblémák ilyen módon történő kivizsgálása gyakran szükségtelen ásással jár, ami zavaró, fárasztó és költséges.
Hatékonyabban tudjuk javítani a hibás csatornaszakaszokat: Lefolyókamerákkal ellenőrizhetjük az elöregedett csatornacsöveket, ami lehetővé teszi a korrózió és a kopás korai felismerését, valamint a későbbi nagyobb javítások elkerülését. Szükség esetén a kamera pontosan megmutatja, hol kell vízvezeték-javítást végezni, így nincs szükség ásásra.

Dugulások észlelése lefolyó kamerázással

Ha dugulást észlelünk, akkor eldönthetjük, hogy mi a legjobb módja az elzáródás megszüntetésének. Ha kiderül, hogy egy értékes tárgy leesett a lefolyóba, időnként elő tudjuk hozni, az elzáródástól függően javaslatokat tehetünk a későbbi problémák megelőzésére, különösen akkor, ha zsír, olaj, haj vagy egyéb ásványi anyagok rakódnak le rajta.
Térképezze fel csatornáját kamerás lefolyó ellenőrzéssel: Ha építkezést vagy felújítást tervez ingatlanán, lefolyó kamerás ellenőrző rendszerünk segítségével megmérhetjük a földalatti csövek, nyomvonalas lefolyók pontos helyét és egyéb jellemzőit.
Kamerás csatornavizsgálat új otthonában: Segítünk teljesíteni a hatósági ellenőrzési követelményeket, és megvizsgáljuk a vizet és a lefolyókat, mielőtt új otthonába költözne.
Így pontosan tudhatja, milyen problémák rejtőznek ingatlanában.
Lefolyó kamerás ellenőrzés.

Ha a csatornacsövek vagy lefolyók eltömődtek.

Fontolja meg a lefolyó kamera használatát a csatorna ellenőrzéséhez.
Duguláselhárító szakembereink egy adott csatornaszakaszt csatornavizsgáló kamerával és csatornacsövön átvezetve vizsgálnak meg.
A csőkamera LED-lámpákat használ, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy tisztaságot és szépséget kapjunk a lefolyó belsejében.
A csatornakamerák a lefolyók repedéseit, gyökereit, töréseit és építési hibáit is ellenőrizhetik.
Ezen információk birtokában szakértőink javasolhatják a lefolyók javítását vagy cseréjét.
Ingatlan adásvételekor a lefolyó kamerás ellenőrzés remek lehetőséget biztosít lefolyóinak állapotának ellenőrzésére.

Kerülje el a váratlan költséges csatornajavításokat lefolyó kamerás ellenőrzésekkel.
Lakásvásárlás előtt kamerás csatornavizsgálatot végezhetünk, hogy pontosan diagnosztizáljuk a csatornarendszerrel kapcsolatos problémákat.
Kérjük, forduljon hozzánk, ha eltömődött a csatornája, vagy csatornakamerára van szükség Budapesten és Pest megyében, ünnepnapokon és hétvégén is.

Lefolyó kamerázás ára

Mennyibe kerül egy lefolyó kamerás vizsgálat?
A csőkamerás ellenőrzések 300-100 ezer forint között mozognak, míg az országos átlag általában 400-50 ezer forint között mozog, kivéve a kamerás hozzáférési ellenőrzések költségét.
Ha a csatornakamerás ellenőrzés olyan problémákat tár fel, amelyeket orvosolni kell, például gyakori dugulást
Nedves törlőkendők használata, vagy a WC helytelen leöblítése, idegen tárgyak kidobása a WC-be, vagy összetettebb problémák,
Például egy fa gyökere a csatornában a cső szétrepedését és szivárgását okozza,
Külön kell fizetni a beléptető javításokért, amelyek nem tartoznak bele a kamerás ellenőrzésbe.
Egy helyi vízvezeték-szerelő átlagára 10-20 ezer/óra között mozog, és a javítási, szerelési munkákhoz szükséges anyagokat is figyelembe kell venni. Lefolyó kamerázás segít azonosítani a problémás csatorna szakaszokat.

Mi befolyásolja a lefolyó kamerázás árát?

Ha a lefolyó kamerázás vizsgálatot szolgáltatási csomag részeként vásárolják meg, a kamerás csatornavizsgálat ára eltér az átlagártól. A csatornavizsgálat ára függ a csatorna megközelíthetőségétől és behatolási pontjától, a cső hosszától, amelyet a csőkamerának ellenőriznie kell.
A szervízcsomag használata nagyszerű módja a vízelvezető rendszer karbantartásának és élettartamának maximalizálásának.
Magasabb költséggel számolhat, ha külön megrendeljük a csatornavizsgálatot és kamerás duguláselhárítást.
Cégünk a duguláselhárítás csomag részeként kameracsöves vizsgálatokat is kínál, bizonyos javításokat az ár tartalmazhat.
Még ha többet kell is fizetnie egy csomagért, akkor is kevesebbet fog költeni, mint egy szakember egyedül. Lefolyó kamerázás a hét minden napján Budapesten és Pest megyében.

Miért olyan hatékonyak a lefolyó kamerák?

Lefolyó kamerázás nélkül a csatornaproblémákat csak úgy lehet megtalálni, ha megpróbáljuk kiásni őket.
Ez a folyamat nagyon lassú, a hibák lokalizálása pontatlan, költséges, és sok felesleges munkával jár.
Ha nem tudja pontosan, hol a probléma a vízelvezető rendszerrel, addig ásnia kell, amíg meg nem találja.
A lefolyó kamerázás segítségével pontosan meg tudjuk mérni, hol a probléma. Ha tudnánk, minimális feltárással meg tudnánk javítani az érintett csőszakaszt.
A leeresztő kamera másik előnye, hogy a csatornában minden probléma ellenőrizhető a kamerán keresztül.
A kamerás csatornavizsgálatok gyakran felfedik az ismétlődő dugulások kiváltó okát.
A csőkamerás tesztelés lehetővé teszi a lefolyócsövek működésének és állapotának jobb megértését.
A legtöbb esetben a lefolyó kamerázás megkönnyítik a csatornajavítást.

Kamerás csatornavizsgálat.

 

Csőkamerázás.

 

Helymeghatározás.

 

Budapest 

 

és Pest megyében

 

Garanciával

5/5 - (3 votes)