Csőtisztító spirál

 Duguláselhárító spirál és csőtisztító  gépek

Csőtisztító spirál

Kisebb átmérőknél enyhe vagy kezdődő otthoni dugulásokra alkalmas a  barkácsáruházas csőtisztító spirál, viszont masszívabb dugulásoknál csak ipari csőtisztító spirállal felszerelt duguláselhárító gép képes elhárítani a dugulásokat.

 

Barkácsáruházban kapható csatornatisztító spirál és csőtisztító eszközök

kézi csőtisztító spirál
kézi dobos csőtisztító
karmos csőtisztító

Barkácsáruházban kapható csatorna tisztító spirál

A barkácsáruházban kapható csőtisztító spirál kisebb átmérőjű csövek tisztítására alkalmas, nagyobb átmérők esetén nagy nyomású vízsugárral történő segítségnyújtás hozhat eredményt.
Először ellenőrizze a kívülről hozzáférhető, és megbontható leszerelhető csatlakozásokat pl: szifonokat, sokszor a dugulást már ezen a szakaszon el lehet hárítani egy alapos szifon tisztítással . A szifon szétszedése után a dugulás még fennáll, akkor jöhetnek a kézi, és gépi csatornatisztító spirálok .Ha a kézi hajtás helyett a fúró meghajtását választja, csak nagyon alacsony fordulatszámon használja a fúrót. Kezdetben fokozatosan járjon el, kis nyomást gyakorolva a szerkezetre. Munkamenet közben gyakran húzza kissé hátra a csatornatisztító spirált, majd ismét nyomja előre a csőben. 

Ha a kézi csőtisztító eszközökkel nem sikerült megoldani a duguláselhárítást, hívjon fel minket és orvosoljuk a problémáját

Óvatosan a kézi csőtisztító spirállal, néha előfordul hogy a csőben megtekeredik a silány rugalmas anyaga miatt, és beragad, vagy beszakad a lefolyóba, és nagyon nehezen, vagy csak bontás árán lehet kiszedni a lefolyóból.

Mi a különbség az áruházakban kapható olcsó csatornatisztító spirál, és a drágább szakértelmet igénylő ipari csőtisztító berendezések között?

Enyhe mosogató, mosdó, és  padlóösszefolyó dugulásoknál az olcsón beszerzett csőtisztító spirállal a “könnyű” dugulások 30%át meg lehet oldani házilag, viszont makacsabb, erős dugulások estén csak a ipari csőtisztitó géppel szakember segítségével lehet elhárítani a dugulást. Wc dugulásoknál a kézi csőtisztító spirált ,a Wc lefolyó nagy átmérőjéből adódóan nem érdemes használni.

Ipari csatornatisztító spirálok és duguláselhárító gépek

Egy precíz munkájára igényes duguláselhárító szakember a csőtisztítást, csakis ipari megbízható nagy munkateljesítményű csőtisztító gépek segítségével tudja megoldani.

rothenberger r600 csőtisztító gép
nagynyomású csőtisztító gép
rothenberger csőtisztító pumpa

Cső tisztító spirálok és csőtisztító fejek

spirál 16mm
spirál 22mm
buzogányfúró
lapos fúrófej
spirál fűrészfogú vágófej
[elementor-template id="12593"]
[elementor-template id="287"]
[elementor-template id="21252"]
[elementor-template id="20798"]

Duguláselhárítás, és csőkamerázás, és csatorna kamerázás, és vízvezeték szerelés, és hőkamerás vizsgálat, és csatorna kiépítés

5/5 - (4 votes)