Duguláselhárítás 17 kerület és környékén falbontás nélkül Fix áron.  

17 kerület- Duguláselhárítás – Kamerás csatornavizsgálat rejtett költségek nélkül! 

 

Duguláselhárítás 17 kerületben falbontás nélkül!

Profi eszközökkel, pontos és tiszta munkavégzéssel garantáljuk a probléma megoldását! Munkáinkra 1 hónap garanciát vállalunk.

Duguláselhárítás 17 kerület: Mikor érkezünk?

Duguláselhárító szakembereink egy – két  órán belül megérkeznek.
Ezután történik a rendszer áttekintése és a dugulás helyének meghatározása, majd a megfelelő duguláselhárító gép kiválasztása, és üzembe helyezése.

Gyorsan, tisztán és bontás nélkül, a legmodernebb eszközökkel megszüntetjük a dugulást, átmossuk a kitisztított csőszakaszt, majd ellenőrizzük a hibátlan lefolyást és a tömítettséget.
Az esetlegesen keletkezett minimális szennyeződés eltávolítása után, a tiszta és jól működő rendszert átadjuk a megbízónak.

Wc duguláselhárítás 17 kerület:

17 kerületi duguláselhárító szakembereink a Wc duguláselhárítást Rothenberger R600 -as ipari csőgörénnyel 22mm spirállal, és Rothenberger Ropump-al végzik.

A Wc dugulások legfőbb okai: Belülről elvízkövesedett Wc csésze, nedves törlőkendők, és idegen tárgyak kerülnek a wc-be. Rossz csatornarendszer kivitelezés. Spórolás a vízzel: túl sok wc papír kicsi öblítéssel. A mostani víztakarékos wc tartályokat úgy tervezték, hogy kevés öblítéssel eltávolítsák a wc csésze tartalmát.A víztakarékos öblítés hátránya hogy nem kap megfelelő öblítést a lefolyórendszer, így hamar fennáll a dugulás veszélye. A megfelelő öblítési mennyiség wc tartályoknál 6-10 liter között van!Lehet házilag próbálkozni pumpával, duguláselhárító szerekkel, de a legtöbb esetben nem nyújtanak megoldást a makacsabb dugulások ellen.

Rothenberger r600

Mosogató – mosdó dugulás elhárítása a 17 kerületben:

17 kerületi Duguláselhárító szakembereink  a mosogató, és mosdó duguláselhárítást R600 -as ipari géppel,16 mm spirállal, és Rospimatic Cl duguláselhárító géppel végzik.

Duguláselhárítás 16 kerület és környékén bontás nélkül fix árakon. Mosogató, és mosdó duguláselhárítási munkáinkra egy hónap garanciát vállalunk.

A mosogató – mosdó dugulás a wc dugulás mellett az egyik legtöbbször előforduló probléma. Okai többek között a kis átmérőjű lefolyócső, rosszul kialakított lejtéssel, csőszakaszok sok törésponttal, víztakarékos mosogatógép használata. Az ételmaradékok, zsiradékok és egyéb konyhai hulladékok mosogatóba történő öntése elzsírosodásához, duguláshoz vezet. A mosogató lefolyókban lerakódott zsír és a vízkő elegye a hosszabb szakaszokban még komolyabb és tartósabb dugulásokat is okozhat!

Duguláselhárítás 17 kerület: Folyamatos ellenőrzés

Nagyon fontos, hogy bizonyos időközönként kérjen állapotfelmérést! Rendszeresen ellenőriztesse a lefolyók állapotát. Ezzel elkerülhető egy esetleges későbbi dugulás. Az ellenőrzés mellett mindig adunk olyan praktikus, és aktuális tanácsokat, melyek betartásával elkerülhető a lefolyórendszer, vagy csatornarendszer komolyabb és nagyobb problémát jelentő eldugulása.

Dugulás elhárítása a 17 kerületben olcsón

Nap mint nap találkozunk hanyag duguláselhárítást végző “szakemberek” munkáival.Gyakran hív duguláselhárítót, de a problémája hosszú távon nem oldódik meg.A jó munkához idő,
kellő szaktudás, és professzionális eszközök kellenek. Ezek
hiányában számolni kell, hogy a dugulás nem 100%osan hárult el, és rövid időn belül a dugulás újra jelentkezni fog.
Duguláselhárító szakembereink 20 éves tapasztalattal, profi gépparkkal hárítják el a legkellemetlenebb dugulásokat is.

Célunk a munkáink során nyújtott minőség, és elégedett ügyfelek pozitív visszajelzése!

Többször előfordult a dugulás otthonában?
Visszatérő dugulásoknál javasoljuk a kamerás csatornavizsgálatot – csőkamerázást. Profi műszerek segítségével könnyen
detektálhatjuk a dugulás helyét, és megvizsgáljuk a dugulást kiváltó okokat, majd elhárítjuk a problémákat.

Hogyan történik a duguláselhárítás?

Duguláselhárítás 17 kerület: Kiérkezéskor felmérjük a kialakult helyzetet. Megvizsgáljuk, hogy pontosan milyen típusú dugulásról van szó, és az milyen fázisban van, azaz milyen mértékű a probléma.

Ahhoz, hogy a duguláselhárítás gyors, és zökkenőmentes legyen, szükség van arra, hogy biztosítva legyen számunkra az azonnali hozzáférhetőség. Azaz, hogy ne kelljen pakolással az időt húzni, hanem azonnal neki láthassunk a munkának.

Az ok megtalálása és annak hatékony megoldása

Duguláselhárítás 17 kerület és környékén Kamerás csatornavizsgálattal (csőkamerával) megkeressük a dugulást kiváltó okot. Azt a szennyeződéscsomót, ami nagy valószínűséggel egy ipari csőgörénnyel megoldható.

Duguláselhárítás 17 kerületés környékén Fix Árakon!

Visszatérő DUGULÁS esetén javasoljuk a kamerás csatornavizsgálat szolgáltatásunkat.

Gyakran hív duguláselhárító szakembert, de hosszú távon nem oldódik meg a problémája?

Visszatérő dugulása van a lefolyórendszerében? Kivitelezési hibák által keletkezett dugulás nehezíti meg életét, vagy csak egyszerűen szeretné feltérképezni a csatornarendszere állapotát és pontos helyét az ingatlanja területén precíz kamerás csatornavizsgálat szolgáltatásunkkal?

Kamerás csatornavizsgálat XVI. kerület

Kamerás csatornavizsgálat – Duguláselhárítás 17  kerület rejtett költségek és méterdíj nélkül!

A kamerás csatornavizsgálatot, csak duguláselhárítás után tudjuk elvégezni, csak így kapunk tiszta pontos képet a csőtörésről – dugulást kiváltó okokról.

csőkamera

Kamerás csatornavizsgálat során milyen problémák tárhatók fel?

  • Dugulások okának felderítése csőkamerával.
  • Csatorna helyes lejtésének ellenőrzése kamerás csővizsgálattal.
  • Csatornaszakasz süllyedések és deformációk felderítése kamerás csatornavizsgálattal.
  • Kanyarok, fordulók,  és idomok ellenőrzése csatorna kamerával.
  • Idegen tárgyak keresése a csőhálózatban.
  • Törések és akár kisebb hajszálrepedések felderítése csőkamerával.
  • Gyökérbenövések felderítése kamerás csatornavizsgálattal.
  • Csőátmérők lekövetése, és nyomvonal meghatározása kamerával.
[elementor-template id="287"]

Egyéb szolgáltatásaink 17 Kerületben

 Duguláselhárítás 17 kerület területén, és környékén.
Kamerás csatornavizsgálat 17 kerület.
Csőkamerázás 17 kerület.
Csatorna kamerázás 17 kerület.
Csatorna duguláselhárítás 17 kerület.
Mosogató duguláselhárítás 17 kerület.
Gyökértelenítés 17 kerület.
Nyomvonal meghatározás 17 kerület. 
Spirálos duguláselhárítás 17 kerület.

duguláselhárítás 17 kerület

S.O.S Duguláselhárítás – 0-24 Gyorsszolgálat – Műszeres bemérés – Vízvezeték szerelés – Duguláselhárítás bontás nélkül!

Duguláselhárítás XVI

Duguláselhárítás 17 kerület- Kamerás csatornavizsgálat 17 kerület és környékén

17 kerületről:

Budapest 17 kerület (összefoglaló nevén Rákosmente) a főváros keleti részén, a Duna bal partján található városrész. 54,82 km²-en Budapest legnagyobb kerülete, közel 90 000 lakossal, így a főváros hetedik legnépesebb kerülete. A karakterben eltérő, de mégis szorosan összefüggő településrészeket 1950-ben a Nagy-Budapest terv részeként csatolták a fővároshoz.

Pest egyik legszebb fekvésű városrésze, amely részben egy magasságban van a 235 méter magas Gellért-hegytel. Mivel a Dunától fokozatosan kelet felé emelkedő pesti hordalékkúp-síkság része, területe szinte teljes egészében dombos. Itt található a pesti oldal és egyben a pesti síkság legmagasabb pontja, a 241 méteres Erdő-hegy. A kerület túlnyomó része zöldövezet, az egy főre jutó zöld- és erdőterületet tekintve a II. és a XII. kerületekben, ez a legjobb kiszolgálással rendelkező fővárosi kerület. Területén több természetvédelmi terület található, például a 40 hektáros Merzse-mogsár Természetvédelmi Terület ritka növényekkel és gazdag madárvilággal, a Keresztúri-erdő hatalmas zöldterülete, északi határában pedig a tó található. Naplás, a főváros második legnagyobb, 150 hektáros természetvédelmi területe, egyben az egyik legértékesebb ökológiai terület.

Kertváros lakossága az 1970-es, 80-as években a Rákoskeresztúri lakótelep építése és a rendszerváltás után, a szuburbanizáció következtében nőtt és ma is növekszik annak ellenére, hogy a budapestiek száma csökkent. százezrekkel az elmúlt évtizedekben. A népességnövekedés miatt a korábban zöldellő vagy mezőgazdasági területeken új lakótelepek, családi házas övezetek épültek, a meglévőket bővítették. A 17. kerület volt 2019-ben a legnépszerűbb budapesti kerület a költözések alapján, 1045-tel többen telepedtek le, mint ahányan elköltöztek.

Duguláselhárítás 17 kerület- Kamerás csatornavizsgálat 17 kerület és környékén

[elementor-template id="12593"]

 Duguláselhárítás 17 kerület és környékén Fix Árakon!

5/5 - (4 votes)