Duguláselhárítás 2 kerület és környékén falbontás nélkül Fix áron.  

Kamerás csatornavizsgálat és duguláselhárítás 2 kerület rejtett költségek nélkül! 

 

Falbontás nélküli duguláselhárítás a 2 kerületben

Profi eszközökkel, pontos és tiszta munkavégzéssel garantáljuk a probléma megoldását! Munkáinkra 1 hónap garanciát vállalunk.

Mikor érkezünk ki duguláselhárításra a 2 kerületbe?

Duguláselhárító szakembereink egy – két  órán belül megérkeznek.
Ezután történik a rendszer áttekintése és a dugulás helyének meghatározása, majd a megfelelő duguláselhárító gép kiválasztása, és üzembe helyezése.

Gyorsan, tisztán és bontás nélkül, a legmodernebb eszközökkel megszüntetjük a dugulást, átmossuk a kitisztított csőszakaszt, majd ellenőrizzük a hibátlan lefolyást és a tömítettséget.
Az esetlegesen keletkezett minimális szennyeződés eltávolítása után, a tiszta és jól működő rendszert átadjuk a megbízónak.

Wc duguláselhárítás 2 kerületben:

2 kerületi duguláselhárító szakembereink a Wc duguláselhárítást Rothenberger R600 -as ipari csőgörénnyel 22mm spirállal, és Rothenberger Ropump-al végzik.

A Wc dugulások legfőbb okai: Belülről elvízkövesedett Wc csésze, nedves törlőkendők, és idegen tárgyak kerülnek a wc-be. Rossz csatornarendszer kivitelezés. Spórolás a vízzel: túl sok wc papír kicsi öblítéssel. A mostani víztakarékos wc tartályokat úgy tervezték, hogy kevés öblítéssel eltávolítsák a wc csésze tartalmát.A víztakarékos öblítés hátránya hogy nem kap megfelelő öblítést a lefolyórendszer, így hamar fennáll a dugulás veszélye. A megfelelő öblítési mennyiség wc tartályoknál 6-10 liter között van!Lehet házilag próbálkozni pumpával, duguláselhárító szerekkel, de a legtöbb esetben nem nyújtanak megoldást a makacsabb dugulások ellen.

Rothenberger r600

Mosogató – mosdó dugulás elhárítása a 2 kerületben:

2 kerületi Duguláselhárító szakembereink  a mosogató, és mosdó duguláselhárítást R600 -as ipari géppel,16 mm spirállal, és Rospimatic Cl duguláselhárító géppel végzik.

Duguláselhárítás 2 kerület és környékén bontás nélkül fix árakon. Mosogató, és mosdó duguláselhárítási munkáinkra egy hónap garanciát vállalunk.

A mosogató – mosdó dugulás a wc dugulás mellett az egyik legtöbbször előforduló probléma. Okai többek között a kis átmérőjű lefolyócső, rosszul kialakított lejtéssel, csőszakaszok sok törésponttal, víztakarékos mosogatógép használata. Az ételmaradékok, zsiradékok és egyéb konyhai hulladékok mosogatóba történő öntése elzsírosodásához, duguláshoz vezet. A mosogató lefolyókban lerakódott zsír és a vízkő elegye a hosszabb szakaszokban még komolyabb és tartósabb dugulásokat is okozhat!

Folyamatos ellenőrzés és duguláselhárítás a 2 kerületben

Nagyon fontos, hogy bizonyos időközönként kérjen állapotfelmérést! Rendszeresen ellenőriztesse a lefolyók állapotát. Ezzel elkerülhető egy esetleges későbbi dugulás. Az ellenőrzés mellett mindig adunk olyan praktikus, és aktuális tanácsokat, melyek betartásával elkerülhető a lefolyórendszer, vagy csatornarendszer komolyabb és nagyobb problémát jelentő eldugulása.

Dugulás elhárítása a 2 kerületben olcsón

Nap mint nap találkozunk hanyag duguláselhárítást végző “szakemberek” munkáival.Gyakran hív duguláselhárítót, de a problémája hosszú távon nem oldódik meg.A jó munkához idő,
kellő szaktudás, és professzionális eszközök kellenek. Ezek
hiányában számolni kell, hogy a dugulás nem 100%osan hárult el, és rövid időn belül a dugulás újra jelentkezni fog.
Duguláselhárító szakembereink 20 éves tapasztalattal, profi gépparkkal hárítják el a legkellemetlenebb dugulásokat is.

Célunk a munkáink során nyújtott minőség, és elégedett ügyfelek pozitív visszajelzése!

Többször előfordult a dugulás otthonában?
Visszatérő dugulásoknál javasoljuk a kamerás csatornavizsgálatot – csőkamerázást. Profi műszerek segítségével könnyen
detektálhatjuk a dugulás helyét, és megvizsgáljuk a dugulást kiváltó okokat, majd elhárítjuk a problémákat.

Hogyan történik a duguláselhárítás?

Duguláselhárítás 2 kerület: Kiérkezéskor felmérjük a kialakult helyzetet. Megvizsgáljuk, hogy pontosan milyen típusú dugulásról van szó, és az milyen fázisban van, azaz milyen mértékű a probléma.

Ahhoz, hogy a duguláselhárítás gyors, és zökkenőmentes legyen, szükség van arra, hogy biztosítva legyen számunkra az azonnali hozzáférhetőség. Azaz, hogy ne kelljen pakolással az időt húzni, hanem azonnal neki láthassunk a munkának.

Az ok megtalálása és annak hatékony megoldása

Duguláselhárítás 2 kerület és környékén Kamerás csatornavizsgálattal (csőkamerával) megkeressük a dugulást kiváltó okot. Azt a szennyeződéscsomót, ami nagy valószínűséggel egy ipari csőgörénnyel megoldható.

Duguláselhárítás 2 kerület és környékén Fix Árakon!

Visszatérő DUGULÁS esetén javasoljuk a kamerás csatornavizsgálat szolgáltatásunkat.

Gyakran hív duguláselhárító szakembert, de hosszú távon nem oldódik meg a problémája?

Visszatérő dugulása van a lefolyórendszerében? Kivitelezési hibák által keletkezett dugulás nehezíti meg életét, vagy csak egyszerűen szeretné feltérképezni a csatornarendszere állapotát és pontos helyét az ingatlanja területén precíz kamerás csatornavizsgálat szolgáltatásunkkal?

Kamerás csatornavizsgálat XVI. kerület

Kamerás csatornavizsgálat – Duguláselhárítás 2 kerület rejtett költségek és méterdíj nélkül!

A kamerás csatornavizsgálatot, csak duguláselhárítás után tudjuk elvégezni, csak így kapunk tiszta pontos képet a csőtörésről – dugulást kiváltó okokról.

csőkamera

Kamerás csatornavizsgálat során milyen problémák tárhatók fel?

  • Dugulások okának felderítése csőkamerával.
  • Csatorna helyes lejtésének ellenőrzése kamerás csővizsgálattal.
  • Csatornaszakasz süllyedések és deformációk felderítése kamerás csatornavizsgálattal.
  • Kanyarok, fordulók,  és idomok ellenőrzése csatorna kamerával.
  • Idegen tárgyak keresése a csőhálózatban.
  • Törések és akár kisebb hajszálrepedések felderítése csőkamerával.
  • Gyökérbenövések felderítése kamerás csatornavizsgálattal.
  • Csőátmérők lekövetése, és nyomvonal meghatározása kamerával.
[elementor-template id="287"]

Egyéb szolgáltatásaink 2 Kerületben

 Duguláselhárítás 2 kerület területén, és környékén.
Kamerás csatornavizsgálat 2 kerület.
Csőkamerázás 2 kerület.
Csatorna kamerázás 2 kerület.
Csatorna duguláselhárítás 2 kerület.
Mosogató duguláselhárítás 2 kerület.
Gyökértelenítés 2 kerület.
Nyomvonal meghatározás 2 kerület. 
Spirálos duguláselhárítás 2 kerület.

duguláselhárítás 2 kerület

2 kerületről:

Buda északi részén, északon és északkeleten található a III. kerület, keleten a Duna, így a XIII. kerület és az V. kerület, délen az I. kerület és a XII. kerületben, míg szomszédai nyugaton Budakeszi, Nagykovácsi és Remeteszőlős, északnyugaton pedig Solymár. A II. kerület hegyes-dombos területen található, egyedülállóan közel a belvároshoz, így könnyen fejlődött az ország egyik legrangosabb lakóövezetévé. Itt található többek között Rózsadomb, Pasarét, Törökvész, Vérhalom vagy Kurucles. A kerület két különálló részből áll. A Hűvösvölgy szűk átjárót képez az északi (II/A kerület) és a déli része között. A Budai Tájvédelmi Körzet jelentős részét foglalja el, ahol szigorúan védett erdők, hegyek és növények találhatók. A kerületben több jelentős hegycsúcs található, így a Nagy-Hárs-hegy (454 m), a Vihar-hegy (453 m), a Felső-Kecske-hegy (443 m) vagy a Látó-hegy (376 m).

A kerület gerincét a Szilágyi Erzsébet – Hűvösvölgyi út – Hidegkúti út, Budakeszi út, Margit körút, Bem rakpart, Árpád fejedelmi út útvonal adja. A legforgalmasabb utcák a Törökvész út, Bimbó út, Kapy út, Felső Zöldmáli út, Szépvölgyi út, Fillér utca, Pasaréti út, Pusztaszeri út, Gábor Áron út, Kuruclesi út, Máriaremetei út, Nagykovácsi út, Ördögarok út. A kerület minden pontja jól megközelíthető tömegközlekedéssel. A legnagyobb csomópontok a Széll Kálmán tér, ahonnan a 20. sz. 2-es és a 1-es villamos. 4-es és a 1-es villamos. 6-os, valamint a II/A kerületet kiszolgáló Hűvösvölgyi autóbusz- és villamosvégállomás is elérhető. A kerület legfontosabb közlekedési eszköze a 61-es villamos Hűvösvölgy és Móricz Zsigmond körforgalom között.

[elementor-template id="12593"]
5/5 - (5 votes)